Jump to content
Порталът към съзнателен живот
  • постове
    7
  • коментара
    4
  • прегледа
    14109

ДЕН на ОБЩА МОЛИТВА за МИР между народите на България,Сирия,Иран


една Българка

1107 прегледа

10 юни 2012 година :

ДЕН на ОБЩА МОЛИТВА

на Българския,Сирийския и Иранския народ

За МИР

в България,Сирия,Иран и света

Скъпи братя и сестри от трите народа,

За съжаление има сили в света,които по всячески начин се стремят да създават военни конфликти, което от своя страна застрашава мира в Сирия и Иран,а съответно и на цялата планета . Всички помнят ужасите на втората световна война ,а и ужасите на локалните войни ,които се разиграват и в наши дни. Времето в което живеем изисква голяма отговорност и съпричастност от всеки един жител на планетата за да предотвратим една евентуална трета световна война. Нека не допускаме алчността, властолюбието и бездушието да застрашат мира.Нека не допускаме безразличието, безотговорността и безлюбието да ни погубят. Обединени сме сила, която може да смени хода на историята към един по-добър свят.

Свят в който всяка държава успешно ще развива онова,което Бог е вложил в нея като потенциал.

Свят в който всеки ще уважава естественото развитие на останалите държави без да налага завоевателна и грабителска политика.

Свят в който взаимопомощта ще бъде реална и действително добронамерена, а не само фалшиви лозунги .

Има държави, водени от злото, които по-скоро биха унищожили света от колкото да приемат да бъдат равни с останалите , държави,които се възприемат като вечна империя и смятат за свое право да подчинят всички народи.

Прабългарите са били водени винаги от принципа „Душа,душа да не поробва и дух, дух да не подвежда” ,което по-късно в историята е залегнало в Търновската конституция като закон,който гласи: „Всеки роб стъпил на българска земя, става свободен”

Този свободолюбив Български Дух ни води и днес в призива ни за обща молитва за мир в България, Сирия и Иран. Молитва, чрез което да се обединим в мислите си, с което ще внесем Мъдрост и Светлина във всеки, от който зависи разрешаването на този глобален конфликт.

Ти,който четеш това послание не бъди зрител ,а бъди участник!

Приеми,че ти си този, който отговаря за твоя град или за твоя регион. Занеси това послание до най-близкия християнски и мюсюлмански храм с молба да се включат в общата молитва за мир на 10 юни.2012 година. Разпрати го до всички свои познати, духовни центрове и общества. През целия ден, който, където и да се намира да се включи в общата молитва за мир.

Вѣрваме,че доброто ще победи!

БОГ Е С НАС!

ЗАЕДНО СМЕ СИЛНИ!

0 Коментара


Recommended Comments

Няма коментари за показване

Гост
Добави коментар...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...