Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Green Nature

  • постове
    24
  • коментара
    5
  • прегледа
    14230

Моето първо съобщение в този блог


Теодор

437 прегледа

Хъммм колко странно днес се регистрирах в блога към форума. Дали ще мога да пиша редовно в него, не знам...може би когато ми остава по малко време в моето напрегнато ежедневие. Потребителите на форума, които следята моите постинги, знаят че аз много живо се интересувам от всичко свързано с природата в България и нейното опазване, като се почне от протести за Странджа, Рила и Иракли и се стигне до акциите за засаждане на нови дръвчета и почистване от изхвърлени ненужни отпадъци. Днес научих от panda.org за нова акция за почистване на природните паркове.

"WWF продължава кампанията за чисти природни паркове продължава със състезанието „По-чисти”. Всеки може да излезе с приятели сред природата, да почисти някое диво място, загрозявано от боклуци, и след това да разкаже как е минало. Няма значение дали е природен парк, защитена местност или красиво ждрело на река, поляна или скали."

Друго което ми направи впечатление беше, че на 13 октомври 1200 души са събрали 12 камиона с боклук. Това ме радва, изглежда че хората по малко започват да се събуждат и грижата за природата вече заема своето достойно място.

Друго което днес ми хареса беше прекрасната музика на Gandalf, споделена във форума. Толкова ми хареса, че се разтърсих и намерих още интересни албуми...бих желал да си ги закупя, но не виждам къде, единствено май трябва да ги поръчам в някой сайт. Друга група, която ми прави впечатление е Secret Garden, много ми харесва New Age музиката.

Скоро успях да си купя 3 нови диска на Sci Chinmoy, просто невероятна музика за релаксация и медитация. Жалко че Sci Chinmoy съвсем скоро напусна земята и пое своя небесен път към по висш живот. Само в два електронни вестника се споменава за неговото напускане на земята, но Той все пак не е толкова известен Духовен Учител, хората те първа ще се запознаят с Неговото учение, което е много близко до Учителя Беинса Дуно. Смятам че в никакъв случай човек не бива да се ограничава и да отхвърли всякакви предрасъдъци и да има по широк светоглед. Единствено Бог е един, а духовните и мирови Учители изпратени в нашия свят не са един или двама.

Днес в службата се убедих, трябва да се подхожда към хората психологически. Всеки е божие създание и крие в себе си Доброто, въпреки че да речем външно при някои не се проявава, всеки може да бъде предразположен по някакъв начин. Важен е индивидуалния подход. И винаги човек трябва да бъде спокоен и да се стреми да изгради щит около себе си, който да отблъсква отрицателната енергия, която има за цел да проникне в аурата и да въздейства по някакъв определен начин.

Миналата седмица мина доста интересно, в Сряда, Четвъртък и Петък вечерта имаше интересни концерти музикални изпълнения на музика на Sci Chinmoy в руския културно информационен център. А в Неделя пък бях на хубав концерт и предстяване на дипломната работа на Учителя в зала "България". Там бях радостен да видя някои от хората, пишещи във форума, а освен това видях и еколози приятели от forthenature.org :)

0 Коментара


Recommended Comments

Няма коментари за показване

Гост
Добави коментар...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...