Jump to content
Порталът към съзнателен живот

djudja

Участници
  • Общо Съдържание

    1
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от djudja

  1. Да, наистина това, което се случва с прелестната ни природа е ужасно. Не е само Централен Балкан. През последните години в Пирин изсекоха вековни гори, за да построят писти, вследствие на което еко баланса бе нарушен и много животни останаха без дом, а почвата ерозира, замърси се водата и на жителите на Банско. Повечето участъци по черноморието нвече са застроени, посягайки и на защитените зони. Странжда, която е най-голямата защитена територия у нас, е на път да бъде премахната.

    Настръхвам като си помисля, че и върху това свещено място - 7-те езера се изгражда план за посторяването на огромен ски комплекс.

    Мисля, че назрява времето все повече хора активно да се обединят за защитата на природата, защото засега броят активни природозащитници, вкл. и доброволците в България е съвсем малък на фона на населението и агресивните инвестиции(макар, че Много хора тъжят, милеят и негодуват срещу подобни изстъпления, твърде малко се включват по какъвто и да е начин активно за подобряването на положението) и съответното въздействие също не е достатъчно.

    Нужно е да се свържем с някоя от еко организациите в България, по-скоро неправителствена и да разберем дали има проекти за защита на тази зона.

    ако действително се свържете с такава организация и има такъв проект, аз заставам редом с вас.

    моля прибавете ме към вашите поддръжници за каузата

×
×
  • Добави...