Jump to content
Порталът към съзнателен живот

maxima

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от maxima

  1. Здравейте,

    Много съм притеснена, защото днес установих, че съм предозирала хомеопатично лекарство с много висока потенция.Става въпрос за Aetusa Cinapium 200. Хомеопат ми го изписа след консултация по скайп.

    Той е имал предвид еднократен прием на 1 гранула, аз съм разбрала 1 гранула дневно и го приемах цели 30 дни! Нямах някаква осезаема реакция, освен че се подобри съня ми - един от здравословните ми проблеми е свързан с безсъние.

    Днес се чух с  доктора и единственото, за което се разбрахме е да спра приема и да се чуем след 2 седмици. Не ми изписа нищо за антидотиране. Сега не знам какво да правя и дали не съм си създала по-голям здравословен проблем с тази грешка.

    Моля, ако можете да ми дадете някакъв съвет, ще ви бъда много благодарна.

  2. Тревожа се, защото казват, че Сатурн е строг учител и уроците му често са болезнени, но неизбежни!

    Може би е за добро, защото започвам да усещам, че количествените натрупвания, ако мога така да се изразя, рано или късно водят до качествени изменения!

    Може би наистина е време за анализ и преоценка! Благодаря, Атлантида!

  3. Казаха ми, че е възможно и да са дребни, но много като количество проблеми! Продължително късане на нерви, сякаш ти проверяват търпението и издръжливостта! Дано да е лекия вариант! Много благодаря за мнението! :)

×
×
  • Добави...