Jump to content
Порталът към съзнателен живот

IvoDWviO

Участници
  • Общо Съдържание

    15
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от IvoDWviO

  1. Здравейе :) един човек от тр. ми по айкидо ме просвети в поредицата книги на "Анастасия" . Мога да ви кажа че това познание за живота което получих от една книгите писани от Владимир Мегре (разказва за срещата му с Анастасия повреме на експедициите му) е просто познание което не бих заменил с най примамливите от тамните сили ласки :) а те са много и мнозина не знаят че попадат в тяхните раце и стават тяхни роби :) ако мислите че това е сектантска измислица (което не е защото книгата не ви кара да вярвате в нещо а се разказва за живота и природата и какво е предназначението и какво получава човека при звлижаването му с природата)

    ето линк кадето можете да намерите книгите на Владимир Мегре "Анастасия"

    препорачвам ви започнете от първата :)

  2. Здравейте! Аз ще погледна от друга страна този въпрос, и без съмнение ще кажа че технологиите пречат на духовноста на човека, това го казвам от опит не сам професор, като пример миналата година се занимавах с компютри ,програмиране и тук там хакерство (в оригиналният му превод), та единственното нещо което ми повдигаше духа след прекараните часове пред компутъра,телевизора и т.н. бяха тренировките ми по карате, сега сам на 17 години и 70% трнировки 20% което е напално достатачно за да зимаш стипендия учене и 10 развлечение ... също така настапиха мн промени, като например смених спорта с аикидо, и с приятели практикуваме свободно бягане (yamakasi) и два пати в седмицата земна гимнастика, промених и начина си на хранене с разделно хранене което го има като тема в този форум и до сега се чуствам мн енергичен и свободен в мн отношения като при. движение,средоточеност и мисал ...

  3. аз съм козичка и от толкова приключение за днес сега ме боли кракът и не мога да отида на айкидо :Р ама съм си споко защото така или иначе цял живот ще го тренирам и то всеки ден :) един път да пропусна няма да ми се отрази на нивото :) обаче на здравето ще ми се отрази добре :)

  4. знам само едно, с желание почти всичко се постига :) казвам почти всичко поради такива желания "иска ми се да стъпя на луната" :) е например ако е космонавт и за в бъдеще има шанс :) или пак ако техниката се усъвършенства и до луната не земат да направят асансьор :) но спирането на цигарите е едно от мн неща, които се постигат само с помощта на желанието, независимо лекар ли,специалист ли ти препоръчва лекарства, те са само да те накарат психически че ще ги спреш и малко да намалят самоо пристрастяване :)

    :angel: вярвай и ще разбереш, че чудеса съществуват

  5. незнам, но просто не ви разбирам, казвате няма повече да пуша и тва е ... мжете да си помогнете с даден спорт така че да ви накара да не мислите .. ако сте решили да се тровите троветесе . ако сте решили да спрете спрете . ако сте решили да тарсите помощ това просто говори колко слаба и зависима личност сте . аз примерно не сам започвал да пуша но ако бях започнал колкото и години да бях пушил пак щях да ги спра на момента в които реша, просто никога няма да позвля да завися от нещо ... наи вече сам да си вредя на здравето ..

  6. малко странно, ако е било дърво на живота или на познанието защо господ им е забранил да ядът от дървото, не мисля че би искал да си останем глупави !

    или като в бг колкото по глупави толкова по лесни за оправление :) добре както и да е въпросът е защо не е искал да се яде от това дърво

  7. :yinyang:

    Eто например един спорт който с течение на времето завладя и се разпространи мн бързо по целият свят, известен от филма "YAMAKASI" и "YAMAKASI 2" -> спорта с име "free running" "Parkour" "urban free flow" :)

    та ето едно линкче от където можете да видите някой друг клип на хората практикуващи този спорт http://info.datacom.bg/IvoDWviO_pk/ този спорт също така се развива и в БГ :) е например тази 7 ще се събират абсолютно всички free runneri в БГ от Бургас, Варна, Пловдив ... в софия да направят общ клип :) това ви го казвам като инф :)

    още нещо интересно за този спорт погледнато от философска гледна точка променя погледът към света който ни заобикаля, от друга страна мн барзо се стига до спортна медитация :) пълна средоточеност върху спорта :) и най интересното е че когато вървят по улиците минават по пътища по които повечето хора биха си казали по добре да заобиколя :) този екстремен спорт има за целта да научи практикуващите го на свободно преминаване от една точка до друга независимо какви са препятстеията :)

    ето и два линка ::

    urbanfreeflow.com

    urbanfreeflow.hit.bg

    :::::::::::::::::::::::

    :::::::::::::::::::::;:

    ::::::::::::::::::::;::

    никои ли нищо няма да псодели нещо тренировки нещо ? каквото и да е :)

  8. всичко е толкова добре казано :) но само с едно изказване не сам мн съгласен, "когато видите човек да бърза трябва да знаете, че някаде ще се спъне и няма да си свърши работата" :thumbsup1: тогава мн хора са ти казвали че се туткаш :P и че си мн бавен :) трябва да има хармония със всичко :) добро, лошо, хора които лъжат, и хора които не лъжат .. незнам защо е този баланс не може ли всички да сме на 6, никои да не лъже, всички

    да сме добри ... тогава няма да има завист, няма да има мн неща :) балансат няма да има. ... какво мислите че ще се случи тогава .. ;)

    Представете си, никаде в никоя свята книга не пише че човек яде, тогава какво са яли адам и ева, отговорат е нищо ! Във въздухат се е разпространявал специален прашец които влизал направо в храносмилателната с-ма и с мн малка енергия от страна на организмът тя се обработвала и така живели, ева отишла шри дървото и змията казала защо ти е да живееш щастливо хапни си да разбереш разликата м/у добро и зло, тя отхапала и разбрала после казала сащите думи на адам и тои отхапал и разбрал господ отива при тях и ги тарси те са се криели, тои ги попитал защо, те отговорили защото сме голи, и тои попитал кои ви го каза това ? аиде вън от рая :thumb down: и така ... баланс баланс, навсякаде, мрасно чисто, тежак лек, доктор :) опа тук вече незнам :)))

  9. Здравейте на всички :) не си падам много философ или по разсъжденията но знам някои неща от личен опит :: за движението бих ви казал мн. неща :) но първото което бих искал да споделя е при застой на човешкото тяло костите се калцирват, което прави хората по дървени и лесно чупливи(костите) ограничават се физически със всеки изминал ден,седмица ... моят сввет как можете да ставате по гъвкави и свободни ввв вашето движение е да започнете да тренирате в зависимост от желанието ви :) например единственното което се сещам в момента е йога, бойно искуство :) все още се двоумя дали е полезна гимнастиката и брейка :) за фитнеса това нещо не ви оправя там костите емптен се калцирват ... :)

×
×
  • Добави...