Jump to content
Порталът към съзнателен живот

d.andreev

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    d.andreev got a reaction from Орлин Баев in Страх от припадане, тревожен характер   
    Доктор Баев, наистина огромни благодарности за отделеното време към моите проблеми. С риск да не се повтарям многократно, ще кажа, че всичко това, което правите е повече от благородно. Дано Бог ви дава силата да продължите да бъдете това, което сте!

    Сега, след като знам, че този страх нищо не може да ми стане лошо или да припадна, ще започна да експериментирам ВСИЧКО, което вие ми казвате! Преди се страхувах да отида на много отдалечено място, сега ще започна да ходя малко по - малко все по - далеч и по - далеч... Ще се опитам да си окрепна психиката максимално, ще се опитам да върна онова жизнено момче, което нямаше спирка пред нищо! И всичко това, благодарение на ВАС!

    Zilevw, страхотен текст!

    ПП: Сега се досетих за нещо, което много хора правят. Вероятно е срещано и в човешката психиката, но не съм сигурен.

    Както повечето живи същества, гълъбът бързо свързва отварянето на щората с появата на храна... Но ако му даваме храна на всеки 20 секунди, той се замисля...

    Ако в този момент е пляскал с криле, той ще продължи да пляска с тях и да свързва това действие с даването му на храна, това го наричаме "суеверието на гълъбите". За малкото ми житейски опит разбрах, че това го има и при хората. Ако един човек е болен от грип и реалния период на лечение трае 10 дни, и, ако случайно на 10 - тия ден човекът изпие някаква отвара (да кажем лайка), той ще свързва оздравяването му с пиенето на "вълшебната билка". Така е и за разболяването и за много други неща.

    ППП: Пак големи благодарности към човекът, който винаги ми помага! Най - добрият психолог в цяла България!


    Поздрави, Дейвид! Между другото и вие имате хиляди поздрави от жена ми и... по - скоро гукания от бебчо! :)
×
×
  • Добави...