Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ViktorTodorov

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от ViktorTodorov

  1. Здравей, Викторе!

    Знаеш ли, какво ми направи впечатление, че уж е хомеопатична лекарката, а май-май ти изписва лековете чисто симптоматично (може и да греша, де). Но мисълта ми беше, защо не потърсиш друг хомеопат или Бах-терапевт?

    А по принцип болката най-често си я причиняваме неволно ние самите. Хубаво е човек да се огледа, да прецени, какъв е като човек, какво прави, което евентуално го води то такава болка/болест. И, разбира се, как да се промени. Може сам, може и с помощта на някой друг - примерно лекарката обясни ли ти какви са тези две различни неща, които ти е дала, защо точно тях ти дава, какъв си ти като човек според нея и какво коригирате с тези лекове. Защото когато и ти съзнателно се стремиш да се коригираш, тогава резултатите ще са по-трайни.

    Ами лекарката ме разпитва но не ми казва нищо относно мен тя се води по 1-2 книги

  2. Съгласна съм с Орлин.

    А какво мислят родителите ти по въпроса?Пишеш,че си на 17 години...

    Какво да мислят родителите ми ? майка ми не ми дава да ме тестват да установим от какво съм алергичен по неразбираеми от мен причини

  3. От 3 месеца съм с ужасна алергия.... от Бургас съм и ходих при хомеопатичната лекарка Нели Стефанофа (Nelast) тя е от София но идва 1 пър в месеца в Бургас... Та аз по принцип съм си алергичен и със обриви от бебе.... но преди половин година стана нещо и не знам какво е... ходих при дерматолози и какво ли не но при тях резултата беше за 1 седмица... и като спра лекарствата пак се появяват обривите.

    Нели Стефанова ми обясни че тези лекарства който съм взимал само са подтискаи алергията а не са я лекували 1во ми даде няколко капки "Psor 200C" и след няколко дена положението се влоши много..... но тя ми каза че това нещо ще предизвика алергията да се покаже ... и така си и беше де и след около 10-12 дена говорих с нея и взех още 1 дозичка и пак се влоших... общо взето около 2-3 седмици съм зле и после 1-2 дена съм по-добре и после пак се влошавам и то вече за 8-9 път се влошавам тааа след като пих от това "Psor 200C" значи месец по-късно след като го пих... ми даде "Бах : Номер 10 Кселица 4 пъти по 4 капки на ден" и тогава за 1ви път когато пих от тези бахови капки на другия ден бях друг човек много по-добре бях но това траеше пак няколко дена и се влоших после след няколко дена пак се пооправих малко и сега на 31.07.2010 бях пак при лекарката и тя ми даде да изпия нещо не не знам името.... беше пак като спиртно на вкус и тя каза че допълва старото "Psor 200C" и сега продължавам да си пия баховите капки ноооо пак съм зле .. ЗАБРавих да Ви кажа къде са обривите и дори мисля да кача снимки най-добре .... Та обривите на гърдите ми бяха минали но сега пак се появиха заедно и на сгъвката на ръката и по краката се засилиха обривите.... 1 2 3 Честно да Ви кажа не знам защо написах тази тема ... просто толкова съм отчаян вече колко време се боря с тази алергия и не знам какво да правя..... между другото съм на 17 години

×
×
  • Добави...