Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Botio

Участници
  • Общо Съдържание

    31
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Коментари добавени от Botio

  1. Честит рожден ден.Бъди здрав и умен пък другото само ще си дойде :).

  2. Здравейте и благодаря за усмивките,които вчера ми липсваха,но дано днес се усмихвам повече в това все още мрачно време.Нека светлината не слиза от пътя ви.

  3. За последното "лечение" съм виновен аз,след като прочетох книгата на д-р Сергей Баракин "Хомеопатия-лечение без операция".Поисках помощ от една приятелка от скайп,за която зная ,че е работила с лекар и се занимава с хомеопатия.

  4. Бяха много полезни и като ги четях си мислех за единствения хомеопат,когото съм посетил до момента.Тойотделяше 1час за посещение и даваше само едно лекарство разтворено във вода,но не почувствах облекчение от него.Е,не спазих препоръките,дадени в статията,която прочетох.Един приятел,занимаващ се с астрология,ми каза,че трябва да намеря лекаря си по зодията,макар че той ме насочи към този хомеопат.

  5. Благодаря за нещата, към които ме насочихте.

  6. Бъдете здрави и вие.

  7. Тук ще намерите доста слушатели. :)) Успех!

  8. Хубава и задълбочена мисъл. :)

  9. Вече съм забравил коя е била темата,а и в този сайт ми е още малко трудно да се ориентирам,а също така не съм напред в нещата като повече участници тук,но се регистрирах за да чета смислени неща,щото няма откъде друго място да ги открия.

×
×
  • Добави...