Jump to content
Порталът към съзнателен живот

лилиум

Участници
  • Общо Съдържание

    23
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от лилиум

  1. Здравейте момичета, ...моля ви да ми помогнете в с една комбинация, ...Справедливоста и Колелото на съдбата, ...трета катра няма, ..падна ми се в подредба Келски кръст, ..веднъж в 6 позиция, ...преди време в 9 позиция, ..и съвсем скоро в 7. Незнаех къде да побликувам мнението, ..Стори ми се че тук е добре защото темата е големи Аркани, ...Благодаря ви предварително.

  2. Въпрос ; Защо някой избягва контакт, защо страни от другия, защо се отдръпва?

    7меча 4меча 6меча

    Някой който деиства сам и иска да е сам, ....Тълпата го уморява има нужда от почивка и възтановяване, ....Все пак ми се струва че има и нещо друго, но не мога да го уловя .:) Помагайте.

  3. Ще се даде ли възможност на двама души да бъдат заедно?

    6 меча Императрица Рицар меча

    Утеха ще се намери , виждам и близост по Императрицата, ..може би физическа близост и следва Рицаря

    Кохфликт и както е писала Ивета особенно след физическа близост, или Императрицата в случая укротява до някаква степен Рицар мечове.

    Как мислите тези хора имат ли шанс, ..как да го тълкувам?

    П.С Висшата Жрица беше залепнала за Рицар мечове, ...незнам дали трябва да я добавя, ...може би и тя е от значение

  4. Публикувам и една последна комбинация, която за някои може да е абсолютно елементарна, но за мен май не е, хах.

    Въпросът е ще срещне ли Х подходящ човек за връзка скоро?

    Рицар Чаши, 4 чаши, Светът.

    Светът на последна позиция според мен дава все пак някакъв позитивен развой на събитията.Но бих помолила за някакви насоки.

    Здравей!

    Ако ми позволиш бих искала да опитам.

    Всичко ще бъде наред ако не потъне в 4 чаши и не загуби мотивация. Да не се окаже че това е Светът в който се потапяме и забравяме за другия, ...истиския, предлагащ много повече от минали разочерования.

    Виждам една романтична душа, готова да се влюби, потънала в мисли и разсъждения, как само една любов би я направила завършена и цяла:)

  5. Смъртта; 9 пентакли ;Дяволът

    Лично мен тази комбинация ме впечатли.Особенно 9 пентакли между Смърта и Дявола. Възможна ли е някаква кармична зависимост?

    Също и горната подредба, има някакъв фатализъм в тези карти. Дявол Паж чаши Жреца

  6. Какво мисли един човек за Д.? - обърната 5 жезли, 6 пентакли, обърнато Асо жезли.

    Да уточня, че отношенията са делови.

    Някой се държи високомерно и си мисли че само това което той дава е достатъчно, ..не търпи кункуренция, обезсърчава другия и го подтиска, ..Напрегната творческа атмосвера

    Това е моето мнение, ..моля давайте обратна връзка и ме коригирайте където бъркам:)

  7. Искам да помоля по напредналите да ми помогнат. Умереноста е карта която ме затруднява и ми е трудна за разбиране. Моля да споделите от своя опит.

    Сдържаност ,самоконтрол необходимост от баланс, ...това до някаква степен ми я обяснява но това е на повърхноста, дълбочината ми убягва.

  8. Ще се обади ли Х на У до края на седмицата?

    Справедливостта, Любовниците, 7 меча

    Справедливостта, Любовниците, 7 меча

    Тук ми се струва сякаш някой бяга от одговорност, някой послъгва и позамазва, ......гледа да се измъкне.

    Мисля че няма да се обади, ...и то съвсем преднамерено.Преднамерена хитрост

  9. Заинтригува ме дискусията ви и реших да се включа като споделя моето виждане за тези карти.Мисля че 5 чаши идва по често като резултат от нашите собствени действия, понякога тя ни казва - Ето го резултата , .....Нима тази скръб те учудва!? Да не би да очакваше нещо друго?

    Тази карта носи отчаяние и чувство на загуба, но в нея има надежда.

    Докато 5 пентакли идва когато сме притиснати от обстоятелствата, когато осъзнаваме че нищо неможем да направим за да променим нещата, ...видим разпат и пълно безсилие,неможеш да направиш нищо. Това е период който просто трябва да изчакаш,да отмине. Като се стараеш да се съхраниш........Колкото можеш.

  10. Здравейте!

    Аз като че ли съм от притеснителните:) но ще се опитам .

    1. Умереността

    2. 9 пентакли

    Случва се нещо, ...може би съдбовно и като че ли се случва точно навреме, когато можем да го осъзнаем и приемем, когато сме в хармония и покой

    3. Паж меча + 8 чаши -съзнателно сме крили зад показно хладнокръвие, едно разочерование, болка, но и надежда че може би ще дойде ден когато ще е по различно

    4. Ас меча + 3 меча- на едно по дълбоко ниво - сякаш дори не сме осъзнавали колко ни боли , болезнени изтини, мъка

    5. Кралица пентакли + Рицар чаши - Миналото - Една влюбена жена

    6. 10 чаши + Магът -Време за деиствие за осъществяване, ...емоционален подем

    7. Справедливостта + Глупакът -Питащият - дошло е време за поемане на одговорност, за миналото, за чувствата, емоционално състояние, придружено с нескрит ентусиазъм, възможност за ново начало, нещо се случва . Сърцето ни подскача, ....от радост :)

    8. 5 жезли + Дяволът- Тук ми е малко жегаво, ....Някой гори от страст - поне така ми се струва

    6 жезли + Ас пентакли-Среща , разговор, ..желан момент, мечта

    10. 2 пентакли -преход

    11. 9 чаши, 12 Влюбените - избор който ще доведе до осъществяване,до споделено удоволствие, взаимно щастие

    Това е, ...струва ми се че тук има любов, изтрадана любов и щастлив край, ако взема предвид картите в позиция 8, ..и карти 11 и 12

    има и много секс :D

    Това е от моя скромен опит, ....надявам се да имам попадения и да съм усетила посланието, ...Беше ми приятно .

    Очаквам мненията ви

  11. Да споделя и аз една комбинация-7Ж,КралицаЖ,8Ч

    Въпросът беше-как ще се държи мъж с мен на едно събиране.Аз си я разтълкувах като отчуждение,но реално човекът ме изчака да се повеселя и си тръгнахме заедно

    Привет дами!

    Здравей Златна, ако ми позволиш бих искала да опитам. Мисля че въпросния мъж се е държал добре и то защото ти доста си се постарала за това, ...положила си усилия вечерта да мине така както би искала , постарала си се, ...но въпреки това нещо не ти е достигнало, ....не е било точно това което си очаквала

  12. Здравейте! Споделям с вас една комбинация от три катри.

    5Чаши

    Императора

    Светът

    Въпроса ми беше- Какъв човек е Х? Мисля че Х е имал драматичен период в миналото си когато се е чувствал ранен и самотен, това го е

    По тези карти очевидно се вижда, че работиш с Таро от много кратко време. Това първо, второ - тези карти изобщо не упоменават другия човек, а твоето отношение към него. Единствената "човешка" карта тук е 5 чаши и това е твоето собствено разочарование, от което тръгва всичко.

    Императорът със Светът - ти си мислиш, че е властен, той просто е отговорен и на тоя етап хич не му е до чувства, освен това подозирам и че е обвързан, просто има друг статус този човек. Мисля, че ти твърде много анализираш собствените си чувства и не обръщаш внимание на знаците - тук имаш два Големи Аркана, които обаче, по никакъв начин не отговарят на въпроса ти. Може би, ако имаше поне една дворцова карта, ситуацията, атмосферата щеше да е малко по-различна и щеше да има шанс за теб и за такава връзка.

    Няма връкзка , не може и да има.Обвързани сме и двамата, и сме големи и зрели хора за да сме наясно какво може и какво не, поне аз съм.

    Но има и едно неадекватно отношение от негова страна, ....както споменах на друго място при този мъж думите не съответстват на поведението и обратното. Опитвм се да го разбера и в същото време ме учудва как той търси контакт с мен ( на работното ми място) - работя в сверата на услугите, ....показва явно заинтерисованост и когато нещата стигнат до там да изяви явно претенциите си какво в краина сметка иска , ....просто " бяга" или се превръща в арогантен , нервен , саркастичен човек.

    Налага се да споделя с вас тези подробности, ....и незнам дали ще ме разберете или нахокате, .....ваша воля, ...има флирт , има емоция от моя страна контролирана и този мъж който ме кара да си задавам въпроса аз ли нещо не съм добре, от една страна нещата са ясни а от друга пълна мъгла на фона на една очевидна заинтерисованост от негова страна.

    Затова и задавах тези въпроси към таро, ...защото съм в пълен шах какво иска и на какво се дължи това поведение, ...ние не сме на по 20 г.

    За мене Императора е контрол, ..над емоцийте - в този случаи, .....би могъл да се одтегли но явно предпочита да се калява

  13. Здравейте! Споделям с вас една комбинация от три катри.

    5Чаши

    Императора

    Светът

    Въпроса ми беше- Какъв човек е Х? Мисля че Х е имал драматичен период в миналото си когато се е чувствал ранен и самотен, това го е

    превърнало в деспотичен, властен и студен, и все пак ми се струва че Императора е маска или начин да не позволи да се разбере колко емоционално зависим би могъл да бъде от хора или събития, ....но Светът като последна карта ме обърква, не мога да я разбера, ..моля помагайте и ме поправете ако греша и с по горното тълкуване

  14. Лора благодаря ти за бързия одговор, проблема е че не знам причината за това поведение, при този човек думите не одговарят на действията и обратното, за това често се обръщам към таро но май и много се обърквам, може би не задавам правилно въпросите си за да получа повече яснота . Благодаря ти още веднъж.

  15. Здравейте, чета непрекъснато форума като гост , но сега реших да се престраша и ви моля да ми помогнете в тълкуването на две комбинаций.

    На първия въпрос - Защо Х постъпва така с мен ми се паднаха -Асо Пентакли, 3меча, Асо жезли

    На втория, има ли чувства към мен -3 жезли, Кралица чаши, Паж мечове

    Моля за съдеиствие. Благодаря

×
×
  • Добави...