Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ПавлинаАтанасоваИванова

Участници
  • Общо Съдържание

    10
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Коментари добавени от ПавлинаАтанасоваИванова

  1. Здравей, Иви. Ние така и не намерихме време да се срещнем, но тези дни се сетих за теб покрай един проект, в който се включих и сега искам да споделя с теб една своя идея. Ще ти изпратя покана за проектните дейности, тъй като са безплатни и обещаващо полезни за хора с малки деца или бъдещи мами, а предполагам, че в твоето обкръжение има такива. Препращай я по твоя преценка, може и да я публикуваш.

  2. Но случващото се около мен ме водеше, показваше ми знаци и аз реших да послушам този глас... Сега се надявам той да се окаже прав, защото въпреки че "Една птичка пролет не прави", пролетта пристига на крилете на птиците и дано те да са повече, назрял е моментът!

  3. Благодаря, и аз имам подобни усещания. И мен подобни чувства ме задържат все още в сферата на образованието, въпреки всички трусове, които то преживява или пък напук на тях! Но осъзнавам, че трудностите ме амбицират.

    Бях на крачка да се впусна в емигрантство... Обмислях сериозно идеята, дори се хванах да уча английски, явявах се на изпити... Бях объркана и отвратена от всичко...

  4. Здравейте, нямам нищо против кореспонденция тук, в интернет. Дори ще се радвам да обсъдя темата и инициативата с колкото може повече хора, защото всяко мнение може да роди ценна идея. Поздрави! Павлина.

  5. Благодаря от сърце за милите пожелания!

×
×
  • Добави...