Jump to content
Порталът към съзнателен живот

iida

Участници
  • Общо Съдържание

    2
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от iida

  1. Разбирам ви, че не обичате да се бъркате в работата на колеги, но в момента пия това лекарство и доста се страхувам, че правя глупост, защото е възможно да не е за мен и да ми навреди. А моя хомеопат не ми вдига телефона, така изобщо не мога да се свържа с него.

    Направо ми звучи странно да ми предписва лекарство за понижаване на тестостерона, при положение, че той и без това си е много нисък.

    В случая просто исках да попитам дали Тестостероне СН се предписва и при нисък тестостерон или само при висок. Само това питах, не исках да коментирате работата на лекаря ми, а самото лекарство!

  2. Здравейте, моля ви да ме посъветвате. Ходих на хомеопат за акнето ми. Той ми предписа Тестостероне 15 CH. Според изслеванията ми обаче моят тестостерон е под долна граница тоест доста нисък. Като казах това на хомеопата, той заяви, че изследванията често грешат и нямат особено значение. Като се замисля аз наистина имам не само акне, но и окосмяване по лицето. Според вас трябва ли да пия този Тестостероне 15 CH? Има ли опасност да го взимам, ако тестостерона ми е нисък? Само при висок ли се предписва? Моля ви за спешен отговор?!

×
×
  • Добави...