Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Veskok

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от Veskok

  1. Кое точно те плаши – викът или това, че се издигаш нагоре? Всеки сън може да се преодолее със самовнушение преди заспиване. Просто си дай твърда заповед да не сънуваш този сън или ако го сънуваш да се събудиш още в началото. Ако считаш дадено свое поведение по време на сън за нежелано, след като се събудиш просто преиграй ситуацията в съзнанието си като предприемеш (вече съзнателно) правилното според тебе поведение и си внуши следващия път и в съня си да постъпиш така.

    Еми всеки път когато стигна много на високо и тамън да се огледам и чувам писъка.Не си внушавам нищо,мозъка ми е повреден.ХАХА .

    Много често сънувам че падам и точно преди да се размажа се събуждам.

  2. Имам всеки път странни сънища...Например да сънувам как от нищото се издигам и по едно време чувам пронизителен писък и се събуждам изпотен.

    Ако може да разкажа някои от тях?

    Ето 2:Сънувах че съм на някакво странно място с тухли и разбити сгради и тнт.След около година пътувах до едно село където никога не бях ходил и по пътя си помислих че получавам Дежа Вю.Много ми беше позната гледката на срутени сгради от миналия век...Но осъзнах че това го сънувах,никога не съм бил там...

    Това е странно.

    Втория беше свързан със семейството ми.

    Бях си в къщата на село и в коридора се показа баба ми а зад нея се появи жена с бяла рокля.Тогава пак усетих горещия страх,бях ужасен.

    Не след дълго разбрах за историята на баба ми.

    Сестра и е умряла на 50 години.Малко преди да се родя ,от рак починала.Странното е че в съня ми беше с бяла рокля,която се оказала любимата и дреха о_O...

    После видях нейна снимка и беше същата която видях в съня си.А баба ми много я обичаше.

    Но защо винаги като видя нещо такова и се потя от страх докато спя?

    Този писък е ужасен,аз съм Атеист и сънувам откачени работи.(по-долу има обяснение за това безсмислено изречение.)

    Пак в къщата на село,качвам се по каменните стълби,вътре баба ми и дядо ми и ме гледат...По едно време чувам нещо до мене но от страх не се обръщам ( В САМИЯ СЪН!) и точно ,когато се обърна чувството на изгаряне се овеличава и виждам норка!(Егати тъпата работа)

    Защо ме беше страх от норка ,забога...пак чух писъка и се събудих от страх...

    Дали това е само спомен или е въображение.За 3тия сън да пълна глупост но за другите 2 и при тях го имаше писъка,не съм преживявал травми или каквото и да е...А и какво като съм атеист,еми понякога сънувам и черни създания който вселяват ужаса отново...нещо като дявол...

    Знам че сънищата ми са откачени и смахнати ,но някои от тях са като предсказания или деда знам...Сънувам нещо и после узнавам че е истина.

    Не искам да сънувам тези духове на семейството ми и тнт...

    Последния случай е като сънувах жена,която ме моли за пиене и точно да и откажа и пак писъка и ужаса.

    После разбрах че майка ми е имала приятелка,която е искала да бъде погребана с ботилка вино...Занесохме и от тогава не го сънувам.

    БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО И СОРИ ЧЕ ВИ ЗАНИМАВАМ С МОИТЕ ГЛУПАВИ СЪНИЩА...

  3. УЖАСНО Е!

    Или аз съм пълно куку или незнам :3d_146: ...Не сериозно , няколко пъти ми се случва да сънувам как ей така без нищо се навдигам и летя по гръб само нагоре!И по едно време чувам ужасен женски писък и се събуждам от страх.И междодругото точно,когато го чуя това и усещам как температурата на тялото ми високо се покачва.

    Много е гадно,това само емоция ли е? Какво е незнам помогнете.

×
×
  • Добави...