Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Давида

Участници
  • Общо Съдържание

    2
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от Давида

  1. Благодаря Ви за отговора. Междувременно ми препоръчаха д-р Вражилова. Тя е общопрактикуващ лекар, но работи и само с хомеопатия,ако пациента пожелае.

    Прочетох вашите съвети и като проучих разбрах, че когато лекува само с хомеопатия много рядко изписва по повече от едно лекарство, което ме обнадеждава че може би лечението й се доближава до класическото.

    Моля, кажете ми редно ли е класически хомеопат да изпише чисто симптоматично лекарство и кога е допустимо това?

    Класическите хомеопати използват ли само боарониски препарати пък били те и в потеция 200 или1М?

    И ако въпросът не е тъп - кога лечението трябва да е симптоматично и кога конституционно?

    Къде и как майктие могат да се пообразоват в тази сфера, просто за да се ориентират по-лесно, кога лечението действа, кога е погрешно, за да насочат по-добре лекуващия, особено когато става дума за малки деца,които трудно обясвяват състоянието си и дори намогат да кажат ако имат някакви облаквания.

    Простете ако съм досадна, просто искам да знам токова много неща че ...59.gif !

  2. Моля, препоръчайте ми добър хомеопат в Габрово. Лекувам дъщеря си /на 1 год и 9 мес./ с хомеопатия вече няколко месеца. Нашият хомеопат се справя, но живее във В. Търново и ми е трудно да пътувам, а понякога не мога да го намеря по телефон при спешна нужда, както е в момента. И става така, че започвам сама лечение или се доверявам на джи-пи, което работи с хомеопатия,а така не се прави.

×
×
  • Добави...