Jump to content
Порталът към съзнателен живот

istar

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от istar

  1. Привет на всички, пиша пак тук по любовен въпрос, искам да знам какво да очаквам в тази сфера до края на годината? Положението е доста странно, намесен е човек от чужбина, така че бих искала малко помощ и от вас :)) 06.08.1983 22,36 часа София

  2. Благодаря ти много ( с малко закъснение), Диана, за обърнатото внимание. Изключително точна характеристика, ти ми показа неща, които винаги съм смятала за маловажни, че са всъщност от голямо значение:) Отново едно голямо мерси!!!

  3. Привет на всички!!! Сайтът е прекрасен и винаги, когато имам време го преглеждам. Бих  искала някой да погледне и моята натална карта - родена съм  на 06.08.1983 г, в София часът е 22:36. Благодря преварително :))

    Здравей! Интересна карта.

    А коя сфера на живота те интересува?

    Направи ми впечатление точния час. Сигурен ли е? Защото само 10 минути по-ранен и сериозно се променят нещата.

    :) часът е абсолютно точен, когато съм се родила акушерката го е казала на майка ми. Опитвала съм се сама много пъти да "разгадая" наталната ми карта, но явно въобще на ми се отдава  и се реших тук да попитам. Интересуват ме по-общи неща, туй като животът ми е изключително оплетен и не знам как да продължа напред.

  4. Привет на всички!!! Сайтът е прекрасен и винаги, когато имам време го преглеждам. Бих искала някой да погледне и моята натална карта - родена съм на 06.08.1983 г, в София часът е 22:36. Благодря преварително :))

×
×
  • Добави...