Jump to content
Порталът към съзнателен живот

dominnic

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от dominnic

  1. Не знам какво разбирате под "трудни" мъже. Вие си падате по такива-))), които трябва да излъчват сила и блясък, енергия и в същото време да са здраво стъпили на земята. Според мен, ще си намерите партньор, който пътува.

    Здравей Кабала,

    Страхотно определение :). Ама аз хич не съм стъпила на земята и ми се струва, че в това е проблема. Мисля, че се отдръпват заради моите прекалени емоции. За това съм в "шах" - само към двама съм имала истински чувства(един в миналото и едни сега) и двамата са точно такива, а не се получава, отдръпват се.

    Поздрави! :)

  2. Благодаря Вендор!

    Опасявах се, че към приключване отива всичко. Не отдавана имаше активност и за това възобнових надежди и помолих за вашето мнение. Но явно няма достатъчно желание в него, за да продължат нещата към връзка.

    Поздрави!

  3. Здравейте!

    Познанията ми в астрологията са много повърхостни, но с удоволствие изчитам публикациите ви. Забелязах, че коментирате синастрии на няколко пъти на Везни с Козирог. До колкото съм чела общи характеристики не са подходящи партньори един за друг, но явно съдбата си има собствено мнение. Пиша ви защото аз съм Везни (вечно колебаеща се и търсеща отговори :) ) и имам отношения с един проклет Козирог. В момента сме в някаква голяма "пауза", ако мога така да се изразя. Молбата ми е дали някой би могъл да ни погледне данните и да си каже мнението. Досега не бях имала взимане даване с такъв тип мъж, а има силно привличане. Аз съм жена родена 25.09.1983г., гр. Пловдив в 12.30ч.; Той 02.01.1977г., гр. Пловдив. Знам, че часът на раждане е важен, но за съжаление не го знам.

    Надявам се, че и за вас ще е интересно да упражните знанията си.

    Благодаря ви предварително! :)

  4. Здавейте!

    От известно време чета коментарите в този форум. Астрологият винаги ме е привличала, но съм доста неопитна. Никога не ми е вървяло във връзките, но последните една-две години нещата съвсем зациклят. Имам чувството, че в мен е порблема, но не знам как и какво да променя. Все ми се падат "трудни" мъже. Дори сега срещнах такъв. Вечно ги срещам и някак си нищо не се получава. Всичко спира много бързо. Страхувам се, че и него подплаших. Моля, някой ако може ми помогне. Родена съм 25.09.1983г, гр. Пловдив, 12.30 на обед. Благодаря предварително за вниманието! :)

×
×
  • Добави...