Jump to content
Порталът към съзнателен живот

snoop96dogg

Участници
  • Общо Съдържание

    11
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    1

Репутация Активност

  1. Like
    snoop96dogg got a reaction from VischkoShteSeOpravi in Търся промяна в себе си.   
    '''Несъзнателно искаш да продължиш играта. Актьорската професия е маска, зад която се крие съвсем различна личност.''

    Искате да кажете,че това че искам да съм актьор е една от причините да съм в това положение ли?Когато играя театър и си показвам актьорската игра го правя с пълно удоволствие и се опитвам да накарам всички да се смеят,да ги вдъхновя,да ги накарам да настръхнат!В кръвта си ми е. Ако нещо греша или съм ви разбрал неправилно,поправете ме.
  2. Like
    snoop96dogg got a reaction from VischkoShteSeOpravi in Търся промяна в себе си.   
    Здравейте,първо ще започна с това,че майка ми и баща ми са разделени от много отдавна - когато съм бил на 3 години.С него не поддържам връзка,поради лични причини с майка ми.
    ''Има ли човек, актьор или друга личност, която много харесваш и на която искаш да приличаш?'' - ама разбира се,че имам повечето от които не са български,но все пак!Ще започвам фитнес другата седмица с цел да се разсейвам,релаксирам и да си поддържам тялото - това ми е хоби също! Извън училищни занимания ? - ами тази година се записах на театър,но трябва малко да се поотпусна,ще ходя на театър в училището и отделно си има в нашия град една групичка!
    Силните ми страни са театъра,много хора са ми казвали,че имам талант,а другото ми занимание с,което обичам да се занимавам е психологията и смятам евентуално едно от двете да се превърнат в професия - какво по-добре ако хобито ти стане професия?
    Хобита много - като да имитирам сценки,импровизирам разни актьори пред огледалото,правя си клипове с телефона;
    гледам филми,слушам музика,интернет,но в последно време съм много подтиснат и нямам желание да излизам много навън с приятели което също ми е хоби...Просто не знам от къде да започна промяната,защото всичко ми е каша.Ще се радвам да следите темата и да си пишем! Благодаря !
×
×
  • Добави...