Jump to content
Порталът към съзнателен живот

M03

Участници
  • Общо Съдържание

    10
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от M03

  1. Първо благодаря на всички, които отделиха от времето си, за да отговорят на въпросите ми. :angel: Не съм имала предвид някоя точно конкретна способност, която искам да развия, просто от известно време се съсредоточавам доста върху себе си, опитвам да се опозная и самоусъвършенствам и желая да опитам да развия някоя способност, ако имам такава, разбира се. :) Но всичко с времето си, естествено, все пак обаче не трябва да стоя с кръстени ръце и да чакам наготово от някъде да получа някакво умение. Трябва да си го заслужа, а и трябва да се потрудя за него. Все още не съм овладяла себе си и не съм се научила да контролирам емоциите си изцяло, така че имам още бая да се уча и опитвам. :) Попаднах на книгата ''Развиване на психичните сили'' от Уилям Хюит и ми стана много интересно, започнах да прилагам методите му, затова попитах и за други такива, ако знаете. Сега ще прочета и темите, които ISTORIK ми е посочил. Със сигурност ако имах такива сили бих ги използвала за добро, да помагам и да бъда полезна. Само, когато върша добрини се чувствам удоволетворена от себе си. :3d_053: :3d_053: :3d_053:

  2. Здравейте, приятелчета. Търся информация за отключване и развиване на психичните ни, свръхестествени сили. Вярвам, че всеки един от нас има умения и способности, само че при едни са развити, при други все още не. Някой от вас запознат ли е с това, знае ли някакви упражнения за развиване, вие имате ли някакви способности?

  3. Толкова много благодаря за коментарите ви. Има толкова много истина в тях. Изпращам ви сърдечни поздрави. :angel::3d_050: Съмненията и притесненията ми започнаха от тогава, когато попаднах на няколко статии, в които буквално плюеха лъжливото учение Ню Ейдж и ми стана интересно да видя за какво става дума. Когато се запознах какви са ученията им осъзнах, че и аз от части вярвам в тях. А казват, че вярата в това е една от най-големите заплахи за човечеството. Ню Ейдж означава Нова Епоха, а аз силно вярвам, че такава идва и престои да се случи нещо. Според тази религия още съществува Божа сила, която протича през всички живи същества, следователно и в нас има нещо божествено. Единството е от важно значение, предстои квантов скок, ново, високо, духовно съзнание и сили за хората. Ню Ейдж имат практики и вярвания за сливане с природата, йога, медитации и аз вярвам във всички тези неща, а тях ги свързват с демонични сили. И в момента, в които го разбрах се шашнах и обърках. Наистина вярвам в Бог, Твореца Създател на Всичко, в Източника на всичко в живота, вярвам, че хората трябва да бъдем духовни, добри и единни един с друг, да се държим като едно цяло, каквото всъщност сме, вярвам, че идва ново време и човечеството ще претърпи огромна промяна, вярвам, че всеки трябва да се бори да достигне по-висше и високо ниво на съзнанието, да прогони всички нисши чувства и емоции, които изпитва ( като гняв, злоба, завист, омраза, алчност и прочие ) да спре да се води от егото си, и да ламти за материални вещи, а да ''работи'' за духовното си израстване, да прекарва време със себе си в медитации и молитви и осъществяване на връзка със себе си и Висшия си аз, вярвам, че трябва да бъдем състрадателни един към друг и да установим връзка както със себе си, така и с Природата, да се грижим за нея и да я пазим, да се отнасяме с уважение към всички, да се обичаме. Вярвам във Висшите сили, във Вселената, в извънземните, във Висшия разум, вярвам, че сме създадени от любов, светлина и енергия,вярвам в преражданията, безкрайността, в добротата, която винаги побеждава, в свръхестествените сили, вярвам в законите на Вселената и т.н и т.н ............ Сета искам да разбера и вашето мнение, и вашите гледни точки :3d_048:

  4. Много се надявам някой от вас да може да ми помогне или поне да ме посъветва нещо.Никога преди не съм се чувствала толкова объркана, вече не знам в какво вярвам, всичко ми е под съмнение, дори нещата, в които вярвах вече не знам истина или лъжа са. Не знам кое и истина и кое не. не знам как да ги различа. Сблъсках се с толкова публикации и учения в нета , че вече не знам кои от тях са верните, обърках се, в мен и главата ми е някакъв хаос. Изгубих себе си, не намирам път към истината, не мога да я позная и не успявам да осъществя истинска, дълбока връзка със себе си, с Висшия си аз. Страхувам се, че нещата, в които съм вярвала може да се окаже, че не са истина.... как да намеря истината......

×
×
  • Добави...