Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Eleana

Участници
  • Общо Съдържание

    21
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от Eleana

  1. Асо П на първа на мен винаги ми е показвало прекалено голямо желание,копнеж за нещо.С този Дявол може би се преврйща в един вид вманиачаване..Може би нещо,което очакваш,ще се забави и това ще ти причини много емоции.Не знам за какво става на въпрос,но се замисли дали не си се вглъбила прекалено много.Ще ти трябва малко време да преминат тези емоции...

  2. Здравей, аз съм като теб с 2 колоди- това гледане си беше само с големи аркани...

    Отдавна не я бях ползвала и реших да видя какво ще ми покажат...

    Аз не гледам с обърнати карти, тъй като съм на мнение,че има достатъчно карти в таро, които да ми покажат и хубавото, и лошото, и не мога да ти дам адекватно мнение за твоята подредба...

  3. Благодаря,Лиула!

    Зададох този въпрос, тъй като на въпрос какво да очаквам от един мъж до края на месеца ми излязоха следните карти- Страшен съд, Магът и Влюбените - предполагам,че вероятно ще се разделим.

    Следващият ми въпрос беше с какво точно е свързан този избор и ми се падна следната комбинация - Императрицата, Отшелникът, Императорът - според вас тази комбинация какво означава, т,е дали ми се потвърждават подозренията,че ще поиска да се разделим?

     

    Мод. бележка: Отварям нова тема за Таро и любовта, заради големия интерес и многото мнения в предишната. Конкретното мнение преместих от Таро за начинаещи, тъй като отговаря на специфична тематика.

  4. Зададох въпрос дали ще отида на една сватба, а комбинацията е Звездата , Асо П, Крал Пентакли.

    Според  мен няма да стане,тъй като АП ми е на 2ра позиция и се явява като стена,като пречка.

    Мислех си, дали тук може да се говори за обърнато време в Таро? Помощ :)

  5. Всъщност въпроса ми беше какви ще бъдат отношенията ми с въпросния човек през 2014... Тъй като не е особено конкретен,затова и Таро не ми е отговорило с конкретен отговор...предполагам.От преди около месец започнах с картите, но определено,откакто чета темите във форума много неща ми се изясняват и много се радвам,че го има :) И най-вече,че има кой да ми отговори на досадните въпроси :)

  6. Начинаеща съм,даже по-скоро прохождаща в тази материя (бях го споменала в една от темите :) ) . На моменти информацията ми идва в повече и исках да съм сигурна,защото четох,че в повечето случаи,когато картите показват нещо хубаво на 90% е възможно да е проекция на мислите и желанията ми...

  7. Честно казано,затова реших да попитам за комбинацията тук. Имах някаква идея какво показват,но при такава сложна ситуация исках да чуя и други мнения, и още веднъж благодаря!

    Всеки човек има някакви умения,дарби,таланти- да пее,да рисува и т.н и от тази гледна точка /не искам да звуча надменно или нещо подобно/ умея да изслушвам,анализирам, да правя някаква по-реална преценка на ситуацията и ако се наложи да давам съвети, в 90% от случаите са адекватни, затова моите приятели и познати постоянно се допитват до мен - постоянно съм натоварена с тази отговорност към тях.

    Но не мисля да й казвам какво са показали картите- не и сега. По принцип е силен характер,но този мъж е единствената й слабост. Направо се променя,когато е с него. Сигурна съм,че има много сходни ситуации на тази и , може би, наистина е добре да си дадем сметка до колко можем да се намесваме в чуждите отношения, и преди да го направим, да преценим добре дали нашата преценка е обективна... А чрез отговорите на картите можем да придобием още един,друг поглед върху ситуацията, стига да умеем да ги разгадаваме.

  8. Напълно съм съгласна,че не е игра. Отговорността спрямо друг човек е огромна, най-малкото ,защото на базата на това,което ще му отговориш, той ще предприеме определени действия. Сложна ситуация, в която надеждата умира последна,а в случая тя се надява този лъч надежда да й го дам аз...

  9. Искам да ви благодаря за помощта! :)  Вашите коментари звучат по-обнадеждаващо от моето тълкуване и ,честно казано, сега ми е по-лесно да го споделя с моята приятелка, Отношенията им са в криза в момента (живяха заедно и се разделиха) и ако й бях казала нещата по начина,по който аз ги разбирам, вероятно щях да я съсипя. Не,че е особено розова ситуацията,но аз съм по-директна, а в неиното състояние не мисля,че е много добре. Другият въпрос беше дали той иска да има деца от нея и като комбинация се паднаха следните карти 4М, Светът ,Колесницата ,а като допълнителна Паж П.

     Ето тук Светът не го разбирам...

  10. В последно време много често ми се появява тази 9П,заедно с Асо П,2Ж и Светът,като Асото в повечето случаи на 1ва позиция,като допълнителна-винаги,когато 2Ж е на 3та... Но.. тази 9ка не я разбирам...нито в тази комбинация,нито в останалите...Странна ми е и не знам как да я тълкувам...Гледам я като индианец :D

  11. Здравейте на всички ! :) Начинаеща съм и в картите , и във форума. Чета темите от около месец, но сега се престраших да пиша.

    Тъй като не знам в коя точно тема трябва да пиша, се извинявам,ако нещо съм объркала.

    Исках да споделя с вас една комбинация,която се падна на въпрос дали дадена жена ще има деца от мъжа,когото обича :

    Императрица, Колело на съдбата и 9 Пентакли , като  изтеглих допълнителна карта - Кралица Мечове,не знам дали е грешно, но виждам,че някои теглят...

    Исках да ви помоля за помощ при тълкуването на тази комбинация, благодаря предварително!

×
×
  • Добави...