Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ivodim

Участници
  • Общо Съдържание

    2
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    ivodim reacted to ChildInTime in Връзка след това приятелство   
    Откъде накъде ще спреш да се виждаш с нея, за да чакаш да види, дали си подходящ за нея? Това са пълни глупости.
     Нали и ти имаш мнение и желания? Бъди по-директен. Виж дали ще стигнете до разбиране. 
    Вместо да си потискаш желанията ги заявявай ясно, за да можеш да се ориентираш кой си и къде се котираш. Където не се котираш, ще имаш свои задължения за вършене. Не се страхувай, няма смисъл.
     Бъди напълно искрен от тук нататък, изтрий с гъбата сенките на миналото. То няма да се промени, но хубавото е че може да остане там където е и да не се повтори. От теб зависи
  2. Like
    ivodim got a reaction from ChildInTime in Връзка след това приятелство   
    Проблемът, за който разказах си е доста по-дълбок. Колкото и да се прави на сигурна, аз знам че малка част от нея иска да е с мен, виждам го. Търси физически контакт с мен и т.н. Със сигурност няма да ме зареже веднага щом се появи друг, по простата причина, че сме го говорили това и сме стигнали до извода - чрез тези отношения никой от двама ни не може да се отпусне и да си намери друг човек. Което ме успокоява от една страна, но е и голям проблем. Тя си държи на тезата, че иска да си намери мъж, но тя самата не е готова за това. Аз я виждам че трябва да порасне и доста от разбиранията й са объркани и хаотични. 
    Относно доверието, въпреки че сме адски искрени един към друг, се е случвало в миналото по веднъж да се излъжем за нещо много съкровенно и това е създало съмнения и в двамата и си го прехвърляме малко или много. Вече всичко си казваме и всичко знаем един за друг. Друг е въпросът, че мен ме е страх да не бъда заменен, въпреки че е малко вероятно на този етап.
    Опитвам се да й дам свободата, от която има нужда, но ми е адски трудно. Малко съм обсебващ и искам често да се виждаме, да ходим на различни места заедно, от друга страна тя е точно обратното - обича да остава сама, да си върши своите си неща и понякога няма нужда от никой. 
    За сега изход от ситуацията е единствено да спрем да се виждаме за известно време, за да осъзнае дали аз съм човека за нея или съм наистина адски неподходящ. По нейни думи ако веднъж е спряла да чувства каквото и да било любовно чувство към мен, няма да се върне никога и иска да сме адски близки приятели. Задънена улица.
×
×
  • Добави...