Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Vasileva80

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Vasileva80 reacted to Орлин Баев in Страхът - полезен или вреден?   
    "Там, където има любов, няма страх." Апостол Йоан
    ...
  2. Like
    Vasileva80 reacted to Орлин Баев in Vasileva80   
    Прочети внимателно тези 20-на статии (всяко заглавие води към отделна статия, а текстът отдолу е само извадка). Прочети и повечето от темите в този форум! Тогава пиши обратно какво си разбрала и според теб какво е нужно да промениш в мисленето, чувстването, възприятието и поведението! Няма нужда да пишеш по-рано - чак след като прочетеш всичко от линка и от този форум пиши, моля! 
  3. Like
    Vasileva80 reacted to Орлин Баев in Vasileva80   
    Отговорът на Диляна е много качествен и се надявам, че стига до попиталата. Казвам това, тъй като в самото ѝ питане си личи, че засега е далеч от подходящото разбиране и настройка, фасилитиращи справянето. Обаче форумът е насочен като цяло към хора с подобни преживявания, така че във всички случаи писането ни е ценно!
  4. Like
    Vasileva80 reacted to Диляна Колева in Vasileva80   
    Паническото разстройство е симптом на страха. Т.е. когато човек има страх осъзнат или неосъзнат, с който не може да се справи той получава паническо разстройство, което е реакцията на тялото към страха.
    Паническото разстройство не се лекува, то не е болест, а телесна реакция, отговор на определено чувство.
    То ще се появява всеки път, когато действителността сблъска човека с осъзнатия или неосъзнатия страх. Следователно, да се третира симптома с лекарства е загуба на време, пари и здраве. Работи се с чувството и отношението на човека към ситуациите, които го пораждат. Тогава просто, тялото няма на какво да реагира с паническо разстройство.
    В този ред на мисли, нищо не се връща, а просто тялото показва, че си уплашена и се е покачило вътрешното напрежение.
  5. Like
    Vasileva80 reacted to cenovtrans in Vasileva80   
    Здравей , скоро ще ти отговори специалист ( аз не съм такъв ) но по-скоро ги попитай за добър терапевт от твоя град . Поздрави!
×
×
  • Добави...