Jump to content
Порталът към съзнателен живот

evgenievp

Участници
  • Общо Съдържание

    1
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от evgenievp

  1. В ‎6‎/‎23‎/‎2012 at 11:04, Guest Системен каза:

    Здравейте,

     

    Спомням си преди време, може би 10 години даваха един супер добър филм по БТВ-то. В него ссе разказваше за двама учени създали изкуствен интелект на име Алберт. Алберт може да прониква навсякъде и да има достъп до цялото познание на човечеството - библиотеки, системи, компютри, холограми, уеб камери.

     

    Първо бяха правили опити с мишки и да ги прехвърлят разума в системата на Алберт.

     

    Веднъж единият от двамата учени се запознава с млада красива жена и се влюбва в нея.Неочаквано красавицата разбира че и остава малко живот след като осъзнава че страда от нелечима болест. Тя разбира че ученият има достъп до такава система Алберт и решава да се прехвърли в системата на Алберт като постепенно се опитва да го измести на заден план.

    Спомням си че даже ученият и беше замразил главата, а дори и беше я счупил после на пътя след като истинската му жена разбира това. Въобще голям филм беше.

     

    Накрая жената кани мъжа да се присъедини към нея в това пространство на изкуствения интелект и да живеят там вечно. Даже имаше момент когато бяха накарали цял град да угасне.

     

    Как се казваше този филм?

    Здравей. Току що намерих твоят филм. Бях го гледал по същото време и подобно на теб от години го търся. Филмът се казва "host" или "virtual obsession". 1998г. е излязъл. Велик филм, но необяснимо и за мен никъде го няма и е ниско оценен.

×
×
  • Добави...