Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Объркана -

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Объркана - reacted to Василена Христова in Объркана   
    Всичко ще се нареди ! Късмет !
  2. Like
    Объркана - reacted to Василена Христова in Объркана   
    За нищо  Животът е шарен, от Объркана може да станеш Щастливка Позитивкова  на мен ми харесва
  3. Like
    Объркана - reacted to Василена Христова in Объркана   
    Здравей и от мен!
    За какво изпитваш вина всъщност ? Не смятам, че си се разболяла умишлено или периода, през който си преминала е бил твой избор, за да изпитваш вина.
    Трудностите ни учат, те са тези, които раждат истината и ни показват, колко силни сме всъщност. Ако се върнеш назад ще видиш, че точно в трудните моменти си разбрала някои от най-важните неща в живота.
    Разбирам ситуацията ти, искаш да върнеш нещата и да си щастлива най-накрая, да получиш заслуженото. Не смяташ ли обаче, че нещата би следвало да са естествени ? Така както сте се влюбили, така са се случили някакви неща и сега пак се случват. Всичко е било и е естествено.
    Пробвай, опитай да оставиш нещата да се случат и вярвай. Вярвай, че най-доброто за теб предстои. Ако това е твоят човек, ще бъдете в един дом, на един диван с детето ви, без да се налага да убеждаваш някой, коя си и  какви качества имаш. Борбата за нещо  - да, разбира се, за да получим първо трябва да дадем и да положим усилия. Но нека всичко е в граници. 
    Отдели време за себе си - танцувай, спортувай, запиши се на курс, отглеждай детето си. Отвори прозореца утре сутрин и дишай. Вдишай живота обаче и се усмихни. Тук си, жива си, здрава си и днес си се събудила, за да изживееш още един ден на тази прекрасна Земя. Знам, че не е лесно и на приказки звучи много готино. Но нищо не ти струва да опиташ.
    В живота ни се случват само неща, които можем да понесем.
    Имай малко повече вяра във Вселена. Тя винаги е приготвила по някое чудо за нас, за ъгъла. В природата има баланс - щом едно нещо си отива, значи идва нещо друго. И е неговото време.
    Късмет  !
×
×
  • Добави...