Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Осма Тиванска врата

Участници
  • Общо Съдържание

    1
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Осма Тиванска врата reacted to pavli82 in Вълшебникът във вас   
    Творческата сила на въображението Невил Годард



    През 1933 година, стар приятел на 28 годишния Невил му предал знание, чрез което да разбере творческата сила на въображението си. Една техника, която младият Невил прилага и успява да осъществи желанието си да предприеме презокеанско пътешествие въпреки липсата на всякакви финанси.

    Целият този запис на Невил Годард от 1955г. е описание на тази техника. Описани са конкретни действия и насоки как да процедирате, ако желаете нов дом, повишение в работата, пътуване, намиране на партньор в живота, подобряване на прекъснати взаимоотношения, решаване на здравословен проблем...

    Този случай от 1933 г. изиграва съществена роля в живота и делото на Невил, който се посвещава изцяло на този нов начин на мислене. Провидението го среща с известния етиопски евреин Абдула, който му предава знанията си по иврит, Кабала и „повече истинско християнство от всеки друг, който някога съм срещал" -- както казва Невил. Той става един от най-влиятелните учители на своето време в направлението Нова Мисъл.

    Днес световно известния Джоузеф Мърфи -- известен в България с поредица от книги като „Силата на Твоето Подсъзнание", казва, че Невил един ден ще бъде признат за „един от най-великите мистици на света"
×
×
  • Добави...