Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Димитър12

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Димитър12 reacted to Криси9 in Порнохолизъм и сексохолизъм   
    Ами.. от второто май има по-малка вероятност да се разболееш, защото повечето хора биха прогледнали в самия процес на осъществяване на такива желания. Докато с порното си сам, няма с кой да сравниш желанията си и се изолираш в по-голяма степен от обкръжаващия те свят. 
    Човек понякога в самотата си, си представя че целият свят е негов и че ще се ръководи от желанията му, но трябва възможно най-бързо да потърси в себе си и останалите истинските си недостатъци и желания.. Обикновено критичното мислене помага в такива ситуации, няма как да искаш да правиш секс с почти всички жени примерно - а точно обратното, ако не би искал да правиш само с една, то поне те ще са много малко. Мисля си, че всеки един от нас има съкровени мечти, които произтичат от любовта и трябва да наблягаме да се борим за тях. Самоосъзнаването и работенето със собствените грешки и кривини в характера поправят и останалите недостатъци, които са се развили по веригата, с времето. И то е сякаш товар ти пада от плещите, малко по малко, колкото повече изхвърлиш, толкова по-лесно и приятно става.   
    ПП: По-вредно няма, защото на вредата не може да се гледа като на нещо обективно. Тя е субективен процес и всеки се засяга по различен начин. Просто е по-малко вероятно да развиеш пристрастеност към реалния секс, отколкото към порното.
  2. Sad
    Димитър12 reacted to Hendo in Има ли пълно възстановяване от порнографията.   
    Само се хващай и оправяй нещата навреме, недей да се бавиш изобщо. Аз така съм бил цял живот, малко по-трудно ми е с комуникацията и с момичетата като цяло. общо взето съм на интернет любов цял живот. Като бях на 20 си казвах, че има време, само че няма никакво, направо лети, сега съм на 30 и няма промяна, хората на 30 вече са семейни и успели в работата си, а пък аз си търся приятелка, искам само да ти кажа, да не ставаш плужек като мен и да се хванеш в ръце докато е време, но наистина да се хванеш, не да прочетеш един коментар, че има измъкване и да се успокоиш и да си кажеш от утре, от другата седмица, след нова година...като стана на 80...защото  аз все така подхождах и стана едно голямо нищо, не отлагай и секунда, защото ставаш Асоциален задръстеняк!
×
×
  • Добави...