Jump to content
Порталът към съзнателен живот

e_alchemist

Участници
  • Общо Съдържание

    11
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от e_alchemist

  1. Радвам се, че има с кой да споделя и моите преживявания с житния режим по време на кърмене. Дъщеря ми е на 1 год. и 8 месеца и все още се кърмим на "поискване". Реших тази година да направя режима и вече четвърти ден продължавам, но се появиха обриви около гърдите ми, това се дължи на изчистването, но се чудя дали да продължавам или да добавя някой друг плод за да не е толкова засилено изчистването. Благодаря за мнението.

  2. Три години спазвах житния режим през февруари и се чувствах невероятно, имах изключителни преживявания. Но сега съм бремена в пети месец, незнам дали мога да спазвам режима. Ако можете да ме посъветвате ще ви бъда благодарна.

  3. Може ли някой да ми обясни на разбираем език защо житния режим през последните години започва в понеделник ? Преди 2002г. той започваше в сряда. А и в единствената книга ,която съм чел по този въпрос ,пише ,че в зависимост от целите , които преследваме с режима , трябва да го започваме през определен ден от седмицата.

    Само да уточня, че миналата година житния режим започна на 15.02.2006 год. - сряда! Можеш да прочетеш във форума! :dancing yes:

  4. Кога ще започне житния режим през 2007 год. ? Не знам кога е пълнолунието през февруари?

    Благодаря :thumbsup2:

    ---------------

    Модераторска бележка: за повече информация относно това как се прави житния режим вижте например темите: Житен режим 2006, Житен режим 2005, Житен режим 2004

×
×
  • Добави...