Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Kalinea

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от Kalinea

  1. да изтърпя моментите когато чувствам че ме подценяват и обиждат.....за да си науча Урока....не знам

    Не да ги изтърпиш, а да се опиташ да разбереш, защо се чувстваш така в тези моменти и да разрешиш проблема. Образно : Изтърпяването на зъбобол, няма да излекува зъба ти.:)

    Ако правилно съм те разбрала...аз самата не би трябвало да се чувствам подценена и обидена ,а да приема че този човек не е походящият за мен?:)
  2. Този урок на Учителя важи с пълна сила и за мен,не го научих аз този урок и това е.Връзките ми се провалят с гръм и трясък,ясно е че трябва да променя нещо в мен,но какво по-точно и как да да го направя нямам представа.Налагам си да мисля позитивно ,но продължавам да привличам един и същи тип мъже .Може би не е трябвало да прекъсвам връзката,а да изтърпя моментите когато чувствам че ме подценяват и обиждат.....за да си науча Урока....не знам

    Ако човек възприема себе си по определен начин, може да си помисли, че го подценяват, без да е така :)

    Чети "Диагностика на кармата". Книгата помага за разбирането на твоите неща.

    Не знам защо точно тази книга от години я оставям на страни ...за по-късно...когато имам време....сега ще я прочета със сигурност:)Благодаря за вниманието и съвета !!
  3. И да разбереш всичките бивши партньори на приятелката ти, какво от това- може би привличаш човек с подобна на твоята енергетика.Учителят съветвал един човек, дошъл да се разведе с половинката си, че ако се жени пак, просто си учи един урок повторно.Това да сменяш партньори, е като да не променяш нещо у себе си.Търсиш спасение у другия, да те изведе от трудна ситуация, да пречупиш характера си, пък не се получава. Къде е вината?Колкото и да са партньорите, какво от това, толкова пъти повтаряш една и съща грешка.

    Това да се сменят партньори, може да се подразбира в много аспекти, че няма здрава ценностна система у даден човек.Не е стабилен характера му, не знае какво търси в една връзка.Неосъзната свобода, прерастваща в слободия.Ако има любов, тя трябва да е много силна, за да надделее на всички негативи.

    Този урок на Учителя важи с пълна сила и за мен,не го научих аз този урок и това е.Връзките ми се провалят с гръм и трясък,ясно е че трябва да променя нещо в мен,но какво по-точно и как да да го направя нямам представа.Налагам си да мисля позитивно ,но продължавам да привличам един и същи тип мъже .Може би не е трябвало да прекъсвам връзката,а да изтърпя моментите когато чувствам че ме подценяват и обиждат.....за да си науча Урока....не знам

  4. Ako

    Наистина няма абсолютен отговор на този въпрос, зависи от случая. Възможно е страданието постепенно да озлоби човека, да загуби той вяра в Бога и доброто. В такъв случай човек може да избере дали да възприеме страданието по друг начин, дори като благо или да разбере, че не всяко страдание трябва да се търпи и да намери изход от него.

    [/quot

  5. Благодаря ти за съвета Ради,ще си купя молитвеник и ще опитам с трите молитви,които ми каза.От сърце ти благодаря и дано ти си ми на късмет.....ще ти кажа,ако се почувствам по-добре,макар,че за тези неща предполагам че трябва време.

  6. На хората,които не вярват в магии или ако смятат,че ако не мислят за тях,значи не могат да им навредят,ще кажа...бъдете благодарни,че не ви се е случило такова нещо в живота,защото тогава щяхте да разберете,че никаква прошка към човека,който ви е направил магията и никакви позитивни мисли и вяра в доброто няма да ви помогнат.Проблемите си остават и за съжаление се задълбочават с годините.Молитвите и църквата помагат до някъде,но може би аз не се моля както трябва или не знам каква по-точно помощ да поискам от църквата(освен молитва от свещенник)Ако някой е наясно с тези неща(а не си пише само,колкото да отчете присъствие във форума) и може да ми даде компетентен съвет,ще му бъда много благодарна.

×
×
  • Добави...