Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ahey

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от ahey

  1. Здравейте на всички. Чета и се възхищавам от някои приложени глупости от " Рейкисти". Няма да ви говоря за този стил лечение, защото много от вас не го разбират. Само ще кажа, че преди 2000 год. Исус е лекувал не само с полагане на ръце, но и с любовта си и с вярата си. да не говоря за силата на мисълта. В сегашно време се навъдиха много " учители " рейкисти и всеки предлага учението срещу сумати пари. А Исус искал ли е пари!!?? Той е давал знанието на всеки, който е бил готов. Така са служили и учениците му. За тази енергия няма да говоря, защото каквото и да кажа ще е без смислено. Тя си съществува във всеки един от нас, достатъчно е само да е отвориш от себе си и да твориш с нея. Не само можеш да лекуваш, но и много неща можеш да вършиш с нея. говоря за положителните неща. За отрицателните - всеки да си има грижата. Ще подчертая само, че с полагане на ръце съм се занимавал още от дете, както и сега. Да за властимащите е необходимо и да имаш някакъв документ, но по-голям документ от любещото сърце има ли. Кой от великите посветени е имал документ за лечение, за лекции, или за подобни благочестиви неща!? Кой!? За съжаление и аз имам трето ниво Атланско Рейки, но това нищо не значи. Ако искате да практикувате със заложените ви сили - просто го правете с любов. Дори и хората които винават покрай вас, с лека усмивка и поздрав - вие ги лекувате. Искам да ви помоля, имате право на собствен избор, но гледайте този избор да не ви излезне много солен и празен. Търсете тези, които дават от любов а не за пари. От тях ще вземете това което да ви даде основа да продължите със себе си. Спирам за да не съм разсточителен. Пожелавам ви да откриете себе си.

  2. Не знам дали сте добре или сте се вманаятчили, но този житен режим ви е испил мозъка. Сайта трябва да бъде винаги отворен, не зависимо какво става по света. То ва е безобразие от страна на - Бялото земно братство. Научете се най-после, че не сте само вие на този свят.

  3. Относно молитвите: В момента когато се обръщам към всички които поставят въпроса за молитвата, аз слушам Паневритмия и се възхищавам на молитвените думи и музиката които испълват душата ми, каква по-хубава молитва от това да си винаги отворен за божественото ,което излиза и влиза в теб. Защо мислите , че Иисус се е молил и не е получавал отговор от молитвите си!? ТОЙ Е и ще си остане единствена саможертва за всички живи същества не само на Земата, но и във цялата Вселена.Каква по-голяма молитва от тази - да се жертваш в името на ЛЮБОВТА. БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕННИ мили хора.

×
×
  • Добави...