Jump to content
Порталът към съзнателен живот

EDEN84

Участници
  • Общо Съдържание

    66
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от EDEN84

  1. Аз съм родена на 18,съответно моето число на душата е 9,какво бихте казали за 9-те ?Числото на пътя ми е 1-а ,как си взаимодействат двете числа и на къде трябва да насоча енергията си ?Имам и още един въпрос ,който не е свързан много с темата ,но ще го задам тук ,дано не се приеме като спам .Когато пътят на живота ти е 1 и съответо навлезеш в Лична година 1 ,очаква ли се да бъде двойно по-силна ?

  2. Страхотна тема ,поздравления :thumbsup: Искам и аз да попитам за себе си и благодаря предварително на отзовалите се :3d_161:

    Аз съм родена на 18-06-1984г в 13: 08 Хасково. Да откриеш точната професията и да имаш възможността да я работиш си е голямо богатство,за това ви моля да насочите и мен :)))

  3. Страхотна тема ,поздравления :thumbsup: Искам и аз да попитам за себе си и благодаря предварително на отзовалите се :3d_161:

    Аз съм родена на 18-06-1984г в 13: 08 Хасково. Да откриеш точната професията и да имаш възможността да я работиш си е голямо богатство,за това ви моля да насочите и мен :)))

  4. Здравейте,започна новата година и всеки от нас е изпълнен с надежда и любопитство за предстоящото му :) Аз също съм любопитна,но първо ми се иска да споделя каква беше за мен изминалата година ,която за мен беше лична година 8/и все още съм под нейно вляние според мен/ .Всъщтност, аз така и не разбрах от кога започва да действа ,но от наблюдаваното от мен, Личната година започва да действа от рожденния ден до следващия поне за мен е така.Изминалата лична година 8 за мен беше много обогатяваща и разшири страшно много кръгозора ми и ме обогати страшно много,което не означава,че беше лека.Дори напротив бях подложена на страшно много изпитания и попадах в ситуации в които не съм мислела ,че ще мога или знам как да се справя,но мисля,че успявах/и все още се продалжавам/,къде добре,къде не толкова :D Но извода ми е ,че тази лична година ни открехва вратата към многобройните възможности,но първо изисква от нас много работа,уединение/но за добро,според мен/и активност.

    А сега ми предстои лична година 9.От прочетеното разбрах,че това се явява година на равносметка за това как сме живяли през този 9 годишен цикъл.Ако е добра за нас,то сме вървели по правилния път и съответно ако е не толкова добра ще си носим последствията.Но ми се иска Вие да споделите как е била за вас тази лична година 9,защото опита и преживяното са най-добрия учител.Очаквам с нетърпения отговорите Ви :3d_046:

  5. Не нямам конкретна дата,но ориентировачно една от датите е април-май месец 2010 год.,а другото предложение е да ходя по-рано и да си търся работа/нелегално/-може би от там ти излизат тези неуредици с документи.Ще уточня малко приятеля ми иска догодина да заминем заедо,но на този етап аз предпочитам да замина сама. Дано не съм ви заблудила по някакъв начин-простете,но имайте предвид ,че съм близнаци с АС дева и тоя Мерк си казва думата :unsure:

  6. Благодаря на всички за отделеното време :3d_050: На теб Кабала благодаря за положения труд и за това,че отново бе насреща и ми помогна :3d_064: съжелявам,че въпроса/въпросите/ми бяха неясно зададени,знам,че е объркващо,но самата аз съм объркана,много е лошо като не знаеш какво искаш и това си пролича във въпроса ми. :3d_131: Благодаря Ви ,страхотни сте.

    Р.S Кабала,само да ти кажа,че излезе права за предния хорар:)

  7. Здравейте :3d_011: Аз отново имам питане към вас и ако някой намери свободно време да ми отговори-благодаря му.Въпроса ми е ще замина ли догодина отново на работа в чужбина и ако да с Н /това е приятеля ми-гадже/ли? Въпросите май станаха два :unsure: въпроса си задавам от Хасково ,часа е 20:27.

  8. Zdraveite,predvaritelno se izvinqvam za latinicata,no na compa-a mi nqma kirilica.iskam da zadam edin horaren vapros,koito mnogo me izma4va v momenta i ne se pobiram v kojata si:)Vaprosa mi e imat li L i A intimni otnoshenia?malko 6te razqsnq situaciqta,az sa6to imam intimni otno6enia s mom4eto A,no ne6tata ohladnqha.Vaprosa si zadavam ot Angliq,London tuk 4asa e 19:14 min.Blagodarq vi i iskreno vi molq ako nqkoi ima svobodno vreme,neka obarne vnimanie na horara.Izvinqvam se o6te vednaj za latinicata .Blagodarq vi

  9. Здравейте рискам да помоля да ми помогнете при разгадаването на 1 хорар свързан с работа в чужбина :) Пробвах и сама рно не излиза много обещаващ отговор и затова ви моля за помощ.Въпроса ми е "Ще бъда ли доволна от заплащането във Великобритания и като цяло от престоя си?"Въпроса си зададох в 12:00 часа в Харманли.

  10. Лелеее Атлантида ,2 години си е много време,но аз се надявам от 01- февруари да се подобри ситуацията :unsure: Благодаря и на теб и Добромир,надявам се да не се стигне до специалист и да се справя сама. :3d_046:

  11. Благодаря ти Атлантида :3d_047: Много си права ,че трябва да си наложа да гледам по-положително и с усмивка и ще се постарая,защото това черногледство само до депресия може да ме доведе.Верно,че до дирекното движение на Мерка остават 3 дена,което ме прави щастлива даже при самата мисъл.А докога е действаща опозицията на Уран и Сатурн ?Благодаря ти още веднъж ,желая ти мн мн усмихнат ден,а а з ще се постарая и моят да бъде такъв. :D

  12. Честно,но не знам как да започна,няма конкретна причина да се чувствам така подтисната,както се чувствам и все на рев ме избива и всичко това с почти постоянно главоболие,чудно.Ако бях по-малка бих си го обяснила с пубертета,ако бях по-възрастна с критическата,а аз съм на 24 :3d_013: гледам си транзитната карта и само на съвпада на Нептун с нат.ми Луна се спирам,а може би и от ретро Мерка -Близнаци с АС-дева.Не ми се говори с никой и съм се затворила някак в себе си , може би и затова пиша сега .благодаря ви,че ме изслушахте

  13. Ужассс :wacko: ,имам изпит за взимане и чакам обаждане за чужбина при тоя ретро Меркурий май няма да я бъде нито с изпита,нито с пътуването.За изпита реших да се явя февруари,но за пътуването не зависи от мен.На мен ми транзитира в 5 дом ,какво ли ще донесе ,сигурно недоразумения във връзките и отношенията/ама то и преди да стане ретро са си неясни,може пък да се изяснят :P /.Ще пиша как ми се отразява.

  14. Днес попаднах в много кофти ситуация на работа ,едва ли не ме вътриха с 200лв. без да имам вина по-скоро измама си беше ,но както и да е важното е че стана ясно ,че аз нямам вина :( но се почувствах гадно и като си погледнах картата тр.Слънце ми е в съвпад с Нептун,а тъй като нептун ми е управител на 7 дом аз си мислех,че ще ми донесе интересно запознанство или нещо от сорта а то какво -измама :3d_136:

  15. За мен също 2006 гоина беше ужасна/първата половина преди рожденния ден/ ,като лична година ми е била 5,но като прочетох по скоро ми отговаря лична година 4 ,което ме кара да повярвам,че годината започва да действа от рожденния ден,а не от календарното настъпване на годината.

  16. Личната година се изчислява от сбора на ден+месец /на раждане/ +годината /2009 в случая,а не рождената/.Примерна аз съм родена на 18.06 и искам да видя 2009 коя лична година ми е.Събирам

    1+8+6+2+0+0+9 =8 - така получаваш коя лична година ти се пада 2009г.А в нета има много информация ,като напишеш в google -лична година или номерология изкачат много неща. :3d_046:

  17. Здравей Сингониум :3d_011: Благодаря ти първо,че сподели как е преминала за теб 2008 година. Сигурна съм,че 2009 / 9-лична/ ще бъде за теб по-ползотворна и най-вече дано не бъде самотна,на ми звучиш доста нахасана за новата година :3d_139: Виж какво пише за 8-лична година" Бъдете активни, трудолюбиви, решителни и смели, мобилизирайте волята си" рможе би за теб е била такава ,защото кокто сама каза си се изолирала,но 2009 е пред теб и се надявам и за всички ни да бъде по-добра от 2008 :3d_050:

  18. Здравейте, 2009 ще бъде моята лична година 8.Прочетох много хубави неща за 8 лична година и дано наистина бъде такава за мен :3d_137: Моля,споделете как е преминала за Вас.А кога всъщтност започва новата вибрация от 1 -януари ли или от рожденния ден/по логика мисля ,че е от настъпването на календарна година,но..../ .От прочетеното за лична година 7/в която съм сега/ имаше много верни неща ,годината за мен наистина беше някак самотна,изолирана,нямаше завършек на проекти и въобще си беше трудна за мен и малко депресираща.Споделете

  19. Направих си тетрадка в която описвам влиянието на транзитите в живота ми/нали така най-лесно и достоверно се определя индивидуалното влиание на планета и аспект върху съответния човек/.

    Интересен и в същото време и тайнствен ми се стори съвпада на тр.ми Плутон с нат Нептун в 4 дом Стрелец.От прочетеното в книгите,разбрах,че този съвпад дава на човек интуиция и силни предчувствия.Но така на парче знам ,че не се тълкува.В нат. плутон е управител на моя 3 дом Везни,а се намира във 2 ми дом.Нептун е управител на 7 дом,а се намира в 4 Стрелец.Възприемам този съвпад ,като освобождаване от близки и ненужни взаимоотношения.Наталния Плутон ми е в секстил с тр.Плутон .тъй като Плутон е управител на 3 ми дом ,а тр се намира в 4 -аз наистина имам намерение да замина/3-кратки пътувания/ и по този начин ще се откъсна от дома тр Плутон в 4 дом.На прав път ли съм в тълкуването :3d_134:

×
×
  • Добави...