Jump to content
Порталът към съзнателен живот

F_87

Участници
  • Общо Съдържание

    15
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от F_87

  1. ..Б/ медицински работник.. :rolleyes:

    Защо?

    Вероятно заради господаря на 6 дом-Марс, който макар и в края на 10 дом все пак е в него.Марс е в дева, което дава логична мисъл, хладен ум, старание, прилежност, усърдна и рутинна работа.Това са все качеества, нужни на добрия медик.

    Ами.. и аз се хванах за Овена и Девата в него и си направих асоцияция с познати Деви (Слънчев знак),по конкретно със съученичка, която кандидатства в Медицинския (и по наблюдения върху Скорпиони,които са отзивчиви и готови да помагат в 'дребните' неща - от сорта да ти услужат с лепенка,когато имаш пришка на крака (случи ми се) или кърпичка за нослето и т.н. )и Овена,който се слави с бързата мисъл и динамика на действия, които са нужни за медицински работник..обяснението ми не е адекватно на замисъла на задачата :rolleyes::) но Olq3 го написа както трябва.. :D

  2. Ето защо понякога Рак и Риби нямат нищо общо, а Овен и Дева са в очудващо разбирателство и съжителство :3d_146: Признавам половината (повечето) неща не съм ги чувала от определящите любовните взаимоотношения и изобщо определящите, но любопитството ми е ОГРОМНО..чувсвам как ще се заема да разнищтвам хороскопи :3d_016: Отново мерси, вече няма да го пиша, но да знаеш, че си го имаш от мен :3d_041:

    Btw: Моята Венера с неговия Марс трябва да погледна разбират ли се или не..препдолагам? :rolleyes:

  3. Някъде бях прочела :3d_016: , че ако Луната на жената се съчетава със Слънцето на мъжа, те биха били добра любовна двойка :3d_049: Например жена с Луна - Рак и мъж със Слънце Риби.. Така ли е? Ако пиша небивалици :3d_111: някой би ли ме просветил как е? :3d_097:

    Ам.. има ли и кое е това което показва кои зодиакални парньори са хармонични/подходящи за теб? Любовните взаимоотношения имам впредвид :3d_048: ..пък и приятелските също :)

  4. Ха :o Луната ми е във Везни.. или съм в грешка .. Е добре дошъл и на Водолея , понеже ми е особено симпатичен няма да го приема тежко :D;) Точността не е мое качество определено :rolleyes::D що се отнася до време.. Благодаря за отговора :)

  5. Разбрах всичко..след последната запетая :lol: Иначе "звучи" интересно B) Мерси :) Но съм дала грешна информация(може би) - туко що научих, че Луната ми е Водолей.. хм..но във всички програми излиза Везни.. :huh:

  6. Ех .. бях си харесала Везната, но ще прежаля Девата.. ;):D Благодаря ти Атлантида :)

    Това означава ли, че трябва да взема под внимание характеристиката за зодия Дева, отколкото за зодия Риби.. :rolleyes::)

  7. Какво ще бъде тълкованието за момиче Слънце - Риби, Луна -Везни, АС - Дева :)

    А, ако на някого му се занимава - 17.03.1987г. Варна , 17:30/45мин - ще бъда много радостна поне донякаде да разбера хороскопа си :rolleyes::):D Разпалихте интереса ми.. :)

×
×
  • Добави...