Jump to content
Порталът към съзнателен живот

kamelia1808

Участници
  • Общо Съдържание

    2
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от kamelia1808

  1. Не зная кой е Димитър Захариев и не,че не искам да се сбъднат неговите прогнози, но ми се струва доста невероятно. Сега сме преполовили 2008 г. и малко хора получават като заплати 1000-2000 евро. Откъде ще се вземат у държавата толкова пари за пенсии. Колко тогава ще бъдат заплатите? А цените? И това за 2-5 години напред. Освен ако не станат някакви научни открития или не се намери в България много злато или газ изглежда съвсем невероятно. Бих искала да бъда оптимист, но ми звучи нереалистично. А и надали парите са толкова важни. По-важно е да се осъзнаем като божии пратеници и да се отнасяме помежду си с уважение и любов, да изпълняваме божиите заповеди.

    1.Тази седмица Димитър Захариев каза,че ще се инсталират и ще се правят колите с нещо като електронен ограничител (нещо подобно го има и в метрото) тоест няма да може да се развиват повече от 50 км/ч в населените места,това е в близко бъдеще,претполагам че го е казал за близките 10 години.

    2.Сега се очаква да се случи едно от предишните му предсказания,че бъдещият американски президент ще е цветнокож,вече знаем за кой става дума - Борак Обама .Това го беше казал миналата година Октомври или Ноеври месец,но сега чак го записвам.

    3.Също така каза,че след като САЩ започни да "охажва" Колумбия,а именно заради климата който е благоприятен (и дава по 3 реколти на година ) за развитието на това маслодайно растение,което ще се използва за екологично гориво.По това действи на Америка ще разберем,че петролът е свършил и ще започне засаждането именно на такава колтура,в райони с благоприятен климат.Тва е отново в близко бъдеще.

    4.След назначаването на новия президент на Америка,Русия и САЩ ще си обединят усилията и ще се справят по някакъв особен начин с тероризма,мисля че имаше предвид по някакъв мирен начин.

    5.За малко по далечно бъдеще,Димитър Захариев беше казал че ще се открие антигравитационният двигател ( за принципа на работа на този двигател доколкото знам го има в "Царичина" или в записките на Е.Логинова ,на този принцип работят и летящите чинии,които използват антигравитацията ,можеби по този начин ще стане откритието му,като се разкодират записките )

    6.Също ще се изобрети и мисловен усилвател,с който ще можем да контактуваме с извънземните.

    7. 2010-2015г. България ще се стабилизира икономически.Пенсиите ще са около 1000-2000 евро.Хората ще си върнат човешкото изражение по лицата ( разбирасе може това да стане и 2010г. но всичко зави си от изборите които правят хората,и обществото като цяло) ,но по скоро това ще се случи към 2015 година.

    Всичко го цитирам по памет,така че не е 1 към 1 ,но смисълът е този .

    А ето и някои предсказания на Ванга http://www.myshop.bg/vanga/predictions.html

×
×
  • Добави...