Jump to content
Порталът към съзнателен живот

capricorn_di

Участници
  • Общо Съдържание

    2
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от capricorn_di

  1. Хороскопът е звездната карта в момента на раждане на човек, не на зачеването му. Има тясна връзка и взаимодействие между душата и звездните силови линии и констелации в момента в който тя слиза на Земята. Зодиакалните знаци са различните порти, през които тя би могла да мине. Приятелят ви е зодия Риби.

    Когато (и ако) се интересуваме от хороскоп на зачатието- тогава е много съществено дали е седмаче, да. Възможно е тази карта да съдържа важна допълнителна информация, обаче е почти невъзможно да се разбере, кога точно е станало зачеването. Раждането поне е ясно. :D

    Много благодаря за отговора, зарадвахте ме много:)) Зодия Риби са ми слабост:)

  2. Здравейте! Вълнува ме един въпрос, но не знам къде да потърся отговора, затова го задавам тук и ако някой може да ми даде информация ще съм му много благодарна! Въпросът е следният: Ако бебе е родено в седмия месец от зачеването си дали в действителност е зодията на месеца, в който се е родило:) Малко оплетен въпрос, но се опитвам да отгатна характеристиките на коя зодия носи един специален за мен човек, роден е на 28.02, но е седмак, дали е зодия Риби или зодията според 9-тия месец, ако изобщо може да се гадае в кой точно ден и месец е трябвало да се роди...Дано има някакво обяснение:) Ако трябва нещо допълнително да разясня, ще се отзова. Благодаря Ви!

×
×
  • Добави...