Jump to content
Порталът към съзнателен живот

katya333

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от katya333

  1. като сте толкова вещи в астрологията можете ли да ми кажете защо има такава раязлика между три жени овен (аз ,племенницата и приятелката ми)-аз съм бърза и импулсивна имам ли работа започвам веднага и колкото и уморително да е карам докрай ,племенницата е бавна ,приятелката ми е немарлива

  2. Михайло, как ще коментираш това - и аз имам такъв пример: баща ми е записан в регистрите на дата 18, но тъй като е вече над 70 годишен, роден е в къщи, не в болница и баба ми твърдеше, че е роден няколко дена преди това, най-вероятно на 15, макар че и тя не беше съвсем сигурна. Разбира се, винаги и навсякъде акт за раждане, лична карта, паспорт ... навсякъде е 18.

    Оля, Линда Гудман има едно тълкувание за родените на 18 число от месеца, което лично мен доста ме смущава, звучи плашещо искам да кажа:

    18 Сблъсъкът между духовното и материалното

    От всички съставни числа 18 съдържа най-трудния за тълкуване символизъм. (Прочетете по-напред в главата част­та за връзката на 18 с Исус Христос.) В древността са го опис­вали със следния образ: „Лъчиста луна, от която се стичат Капки кръв. Под нея се виждат вълк и гладно куче, които ловят с отворени уста капките кръв, а по-долу към тях бърза рак." 18 олицетворява материалното, което се домогва да унищожи духовното в природата. Често свързва хората и цялостите, представяни от него, с ожесточени разпри в семейството, с войни, обществени размирици и революции. В някои случаи означава и че ще спечелите пари или ще се издигнете, като прилагате тактиката „разделяй и владей", чрез война или друг конфликт. Предупреждава, че могат да ви предадат и измамят и „приятели", и врагове, а също че можете да пострадате от природни стихии, например от пожар, наводнение, земетресе­ние, буря или взрив, да ви удари електрически ток или гръм. Ако съставното число на името ви е 18, трябва незабавно да го смените, за да избегнете отрицателното му влияние. Ако ли пък рожденото ви число е 18, трябва да проявите изключител­на предпазливост и внимание, за да посрещнете предизвика­телствата и опасностите на това съставно число. Единствени­ят начин да разсеете и притъпите влиянието му е духовността, като неизменно отвръщате на омразата и измамите с щед­рост, любов и прошка, и „обръщате и другата страна" и отго­варяте с добро на злото, с великодушие на жестокостта, с чес­тност на безчестието, с чест на безчестието. Така вибрацията на 18 може да бъде използвана, за да получите просветление. Родените на 18-и от всеки месец сами са избрали между преражданията (подобно на Исус Христос) тази дата като най-голямата проверка на своята душа и стойност. Можете да притъпите отрицателното влияние на 18 и като промените името си, а оттам и неговото число (каквото и да е то), така че да се равнява на всяко съставно число, което редуцирано, да прави 6. Това също ще ви помогне да превърнете трагедията на 18 в триумф. Нали помните, вече научихме, че 6 (Любовта) винаги и всякога побеждава 9 на конфликта (1 + 8 = 9). Както обясних, когато е бил предопределян житейският път на Исус от Назарет, е избрана и добавената вибрация на 6 (и свързано­то с нея число). Ще е разумно родените на 18-и от всеки месец да планират всичко важно на 3-и и 6-и от всеки месец или на дата, цифрите в която дават сбор от 3 или 6, особено от 6 - а също да добавят по всички възможни начини вибрацията на 6 в личния и професионалния си живот, например като избират адрес и телефон с това число. Така въпреки ограниченията на 18 ще преуспеят и в материалния, и в духовния свят.

    Отговарям на всички едновременно.Която дата си избереш попадаш под нейните вибрации.След време Меркурий (според мене) ще придобие по-висши вибрации и няма да се вижда,от хора с по-нисши.А иначе 18 е дата на раждане на човек без негово желание на тази дата-тежка кармична разплата.Човека е егоист ,постоянно се страхува,че няма да има за него.Това не е усъждане.Трудно е за преодоляване.За съжаление много опитности за родени на 29 и 18 ,а и също на 16.Ако си промениш деня на раждане,променяш вибрацията която ти влияе,но не е хубаво да си изтърваш урока (да го пропуснеш).Съжалявам ,че не винаги съм в сайта и сега отговарям.Няма значение по кой календар вибрациите влияят спрямо това което си избрал.Добре е ,че имаме право на собствен избор,но за родените на 16,18,29 по добре е да си изтърпят урока,да го усъзнаят ,да продължат напред.Те са родени на дата на кармична разплата без тяхно желание.

×
×
  • Добави...