Jump to content
Порталът към съзнателен живот

abmaya

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от abmaya

  1. :feel happy: нали може обмяна на опит при среща относно:

    Затова се наложи да използвам чужд адрес, за да мога да вляза и да пиша.
    На мен не ми се отваряше заглавната страница известно време, например и влизах през друг линк

    :feel happy: Любов + Светлина +Мир + Радост :feel happy:

    niakoy e izpolzval moyto ime da si vkarva mneniata koyto ne sa moy i na vsitchko odgore gi namiram kato palni glouposti i vigdam na niakoy mesta kazvat pichete na kirilitza saglasna sam no niamam klavichi s kirilitsa giveia v Françe tozi koyto ne moge da razbira da ne gleda imate dosta izbor ne mogete da se oplatchte ot tova

    някой е използвал мойто име да си вкарва

    мненията който не са мои и на всичко одгоре ги намирам като пълни

    глупости и виждам на някой места казват пишете на кирилица съгласна

    сам но нямам клавиши с кирилица живея в Франция този който не може

    да разбира да не гледа имате доста избор не можете да се оплачете от

    това

  2. Човешкият косъм е проводник на светлината и връзка - антена с невидимите светове. Гените - това е запечатаната на физическо ниво карма. Косите на човека са показател за неговата мисъл. И като вид енергия всеки косъм съдържа в себе си както магнетизъм, така и електричество. Ако мислите на човека са безплодни, ако човек е застрадал от неврози, се образува пустиня на главата - нагнетяване на голямо количество електричество и косите опадват. Тези, които се занимават с физиогномия могат и да определят по местоположението на плешивостта мисли от кой вид са причина за оплешивяването.

    Биохимичната причина е в натрупването около космения фоликул на млечна киселина, а също и пикочна такава - показател за непреработени добре мисли. Това довежда до "прегаряне" на косъма издъно.

    Гените могат да се преборят само чрез съзнателен живот. Никакви мазнотии, кремове, балсами и подобни не трябва да се мажат по косите. Това, което може да се препоръча е да се изхвърлят всички пластмасови и изкуствени гребени и да се заменят с дървени - ябълкови, крушовии черешови. Освен това често да се маже косата с вода и да се прекарват пръстите на ръцете - най-добрия гребен, през нея също често. Сок от картофи втрит в капелициума помага за неутрализирането на киселинността му. Сутрешните слънчеви лъчи до към 11ч. също са в помощ. Но, предимно приемане на благи мисли, както се казва. :)

  3. Заекването засега е непосилен за разрешаване от съвременната наука проблем – както като причини, същност, така и като терапия! Някои психологически школи изказват хипотезата, че заекването се дължи на преживяна по време на бременност психотравма, ситуация на стрес и насилие, която майката на всяка цена се стреми да запази в ТАЙНА... Тази травма, според тези школи, се залага 1 – 4 поколения преди конкретната си проява във вид на проявено заекване. Залага се като генотипна предиспозиция, която се проявява във фенотипния симптом на заекването. Разговорно този процес се нарича “Родово Проклятие”! Речевата проява на заекването е подобна на видимата част на огромен айсберг, от който се вижда нищожна част. Под повърхността на океана се таи цяла планина, невидима с просто око. Заекването е тази малка, видима част на айсберга, а в подсъзнанието на един заекващ се крие гигантска маса от потиснати емоции, изначално заложени от преживяната в рода му психотравма, както и натрупани вследствие на речевата му специфика в хода на живота му.

    Според най-авангардните терапии на заекването, ключът към разрешаването му се крие в осъзнаването на скритата под повърхността на съзнанието маса от негативни емоции, в сърцевината на които се намира първоначално заложената психотравма!

    Искам да ви попитам:

    - Като странични наблюдатели, когато срещнете човек със заекване, как реагирате? Какви чувства и отношение се пораждат във вас?

    - Помислете, каква психотравма може да преживее една бременна жена, така че да заложи в детето си именно заекването? И не само в него, но и поколения наред да се влачи тази речева специфика в целия род. Каква може да е травмата - физическа, психическа, но свързана именно с говоренето, с пазене на тайна от нещо срамно? Дайте идеи!

    - Как мислите, могат ли и трябва ли заекващите да участват пълноценно в социалните процеси, трявба ли да се реализират професионално, семейно, морално?

    - Какво трябва да бъде социалното отношение към тях? Дали насажданата от медиите стигма във вид на вицове и неудачни филмови герои действително отговаря на душевността и интелекта на заекващите?

    - Трябва ли според вас заекващите да се срамуват от речевата си специфика?

    Заекването се лекува, имам опит със сина ми и просто гледах едно предаване как лекуват най-трудните заеквания. Този, който заеква преди да говори трябва да си взема въздух на всяка дума докато мислите излизат заедно, постепенно се оправя и започва да говори нормално. Моя син се оправи, защо не и вие?

    zaekvaneto se lekuva imam opit s sinami i gledah edno predavane kak lekuvat nai trudnite zaekvania tozi koito zaekva predi da govori triabva da si vzemi vazduh na vsiaka duma dokato mislite i dumite izlizat zaedno postepeno se opravia i zapotchva da govori normalno moia sin se opravi zachto ne i vie

    Администраторска бележка: Моля пишете на кирилица!

  4. :angel:

    Всеки трябва сам да създава настоящето си, проро4ествата могат да спънат развитето на у4еника. Също и астролгията звездите ни влияят, но решенията взимаме ние. Няма предсказание което да има власт над нас, но за това е необходимо да не му слугуваме. Силата е в нас, а не в духове които могат да предскажат най-вероятния вариант, за бъдещето ни.

    yasnovidstvoto koito ima razbirase pomaga da ne napravich grechka koyato moge da ti struva skapo toi ti pomaga pri trudnosti toi te predpazva to ne se komandva idva kogato naistina imach nugda ( isus kristos ) (mohamed) te sachto sa iasnovidtci koito sa polutchuli ot boga kakvo da razkagat na horata i te zabraviha tche zad tiah stoi istinskia bog koito e na vsitchki narodi

    Модераторска бележка: Моля, пишете на кирилица.

×
×
  • Добави...