Jump to content
Порталът към съзнателен живот

videlinka

Участници
  • Общо Съдържание

    27
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от videlinka

  1. ето една страхотна рецепта за овесени кюфтета-ядките се киснат 40 минути във вряла вода,около400 гр,оцеждат се 15 мин в гевгир,слагат се 3 с.л. бряшно,падправки по желание,малко олио,омесва се добре,с намаслена лъжица се гребва от сместа и се сипва в сгорещено олио или зехтин,супер вкусни са!

  2. сърдечно благодаря,тя пие 13 антибиотик и действието е наистина палиативно,препоръчват ми вадене на сливиците,но аз съм категорично против,може ли да ми препоръчате истински хомеопат от Пловдив

  3. Мила Киара,няма сега да те съветвам астрологически,ще ти отговоря като жена минала по този трънлив път.Борих се,борих се и аз за подобен мъж-4 години.4 години унижения и болка.Резултатът- сега съм сама с детенцето си и се надявам да не го видя повече.Съжалявам,че не си тръгна по-рано,защото аз съм като теб,надали щях да имам смелостта да го изоставя.Явно трябва да изживееш тази болка,нали така се учим.Поне така успокоявам себе си.За глупостта си...

  4. А знаете ли колко е грозно да виждаш всеки ден как хора,претендиращи,че са от Бялото Братство,да ритат "входните"котки,да бутат купичките им с вода,да се карат със всеки,който ги храни.Не искам да съдя,но не мога да го приема.

  5. проблемът е,че отровните гъби имат много двойници.Много трудно е да се разпознават...или може би ние си затваряме очите и не искаме да ги виждаме като такива?Въобще смятам,че човек има вродено чувство да различава злото от доброто,т.е.детето се ражда над тях,а след това,неговата среда го моделира кое да избира-било то в ущърб на другите или на себе си.

    А човек сам изработва собствените си страхове и вярвания,и надежди и мечти,стремления и разбирания.Сартър е казал,че адът това са другите,но по-сташен е адът вътре в теб,независимо кой ти е помогнал да го създадеш.Страхът е "ада".

  6. С хипнотичната регресия имам малък опит. При ребъртинг дишане аз винаги правя леко водене - насочване, като поддържам рапорт с емоционалните му преживявания. Паметта тогава "изкопава' спомени от детството, които са били дълбоко скрити. Или просто емоционални спомени, когнитивно дологични. И системата се освобождава от тях, като някога дори мозъкът "рестартира". което води до мощен терапевтичен ефект.

    Имам и няколко успешни "връщания" в минал живот. В единия човекът се видя като мъж монголоид в степите на планина, в друг като жена изолирана в обител, в третия като жена отхвърляща любовта поради морални порядки. Всичко това се случва при среден и дълбок транс и е емоционално наситено, има добър терапевтичен ефект на емоционално освобождаване и придаване на СМИСЪЛ на случващото се в насоящето, както и СМИСЪЛ за продължаване напред и оптимизъм. Дали е само мозъчен продукт, резултат от прайминг, блендинг и конструиране на паметови следи, това няма голямо значение, погледнато през стриктно терапевтичен ъгъл!

    Във всеки случай, според мен, добрият специалист в психотерапията работи еклектично според изискванията на конкретния случай!

  7. Лично аз,през целия си живот съм била отявлен песимист,уверявам ви-резултатите са катастрофални.Песимистичното самосъзнание абсолютно винаги избира най-лошото.Песимизмът е една програма,която автоматично отхвърля всичко хубаво,градивно и полезно.

×
×
  • Добави...