Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Cvetomir

Участници
  • Общо Съдържание

    14
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от Cvetomir

  1. Аз не мисля дали имам алергия,дядо ми има,баща ми няма , аз нямам , на бащами са правили операция на полипи ама каза че след 2 г пак така , така че какво да направя че да го махна без операция или нещо такова?

  2. hrisko_89 защо да е лош той би искал да ни иследва анатомията и тн и да види дали ще си заслужава да се покаже, щото нали ако видиш нещо страшно или ще избягаш или ще предприемеш мерки за атака , защото незнаеш какво ще направи неизвестното дали ще те удари в гръб,дали ще ти се покаже и тн.

  3. Някой се питат за какво съществува ме,аз казвам че съществува ме за да се развием и да осъществим контакт с извънземна форма на живот,човечеството няма да стой на една планета винаги все някога или ще е пренаселена и трябва да се колонизират други планети за ресурси,място и тн или заради унищожението й или чрез слънцето,чрез метеорит но мисля че нашите технологий тогава ще овладеят ситуацията.

  4. Чрез появата на морала при интелегентните форми на живот се появяват чувствата и моралните догми,така и съвест, така че по форма би трябвало да е добронамерен дадения индивид,злото не идва с раждането,то се формира с годините от нашето детство и тн ама нз как си живеят извънземните

  5. 1000% процента съм сигорен че има НЛО ама дали е идвало на земята нз но в тази голяма галактика не в нашата но поне в друга,планета като нашата като нашите условиа ,примерно появяване на ново слънце от звезда и затопляне на съответната планета,появата на вода и оттам на организми и извънземна форма на живот ама дали тези извънземни са по напреднали от нас дали са ни навестиявали нз.

  6. Аз и сега медитирам сега съм по спокоен по добре си удържам емоцийте и най-вече гневът ама също така чрез медитация ние повишаваме нашето чи видех по дискавари че го пишат ци ама е чи (chi) чрез чи азиатците чупят тухли без да ги заболи раката сега като медитирам рацете ми се затоплят и почват да потят,виждал съм в Youtube видео на репортер кадето един азиатец използва чи да лекува,също така може да повишава рязко температурата в ръцете така запали един весник хартия без никакви други неща ако искате виште видеото човекат казва че вече няколко години медитира

    http://www.youtube.com/watch?v=ml0j2ZkQ7WQ

    В началото е малко безинтересно но вижте какво може да прави човека нема никакви промени неща и не е маниполирано видеото,истина е.И точно чрез чи тоя руснак е устоял на куршума и във това видео азиатеца устоява даже искривява куршума по време на сблъсъка с ръката.

  7. "Изгрев" не е заради мускулатурата си мисля аз като се изправя много нали знаете кат мърдаш ръката отзад лопатката на гърба също мърда и ако се изправя много сякаш лопатката се забива в гърба.

  8. И аз сега съм със изгърбена стойка гледам в училище по масите да стоя исправен ама примерно ако стоя изправен дълго време започва да боли ама кат сам пред хора гледам да не изгърбвам и тарпя ама иначе се поисправям докадето мога да не боли и доло горе не сам толкоз изгарбен.

  9. Ами да попитам аз имам синузит и полипи за да махна синузита трябва да махна полипито мисля,полипито се маха само с операция? Няма ли някакъв друг начин да се махне или ако ми се махне синузита полипито ще се махне също?

  10. Аз разбирам като ме гледат през повечето часове , кат я погледна извърта глава :lol: Ама прекалено се притеснявам пред момичета ако директно ме заговорят, трябва да се сприятелим например да сяда до мен през часовете нали така се правят приятели , да има за какво да си говорим иначе и дума нема да кажеш като нема за какво.Иначе гледам момичето да е красиво и с добро държание и тн както описаха другите хора по нагоре.

×
×
  • Добави...