Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nadin76

Участници
  • Общо Съдържание

    0
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    nadin76 reacted to Eлф in Паралелна връзка. Имам нужда от съвет   
    По принцип може и да е така, но в случая за който споменавам това само подсили привързаността им един към друг. Смятам, че осъзнаха че се обичат и улегнаха и това им личи, твърде близки са ми и затова го знам, затова разсъждавайки си по въпроса, реших да споделя с Дани и това, а иначе в повечето случаи може би е така както го описваш, но добре е човек да размисли върху всичко.

    П.П. А що се отнася до прилагането, това има Кой да отсъди.
    ~~~
    П.П.П. И все пак, реших да обсъдя това с другия човек запознат отблизо със ситуацията за да съм сигурна че не греша, защото дълго обмислях преди да кажа думите си от 62- пост. Ще спомена само, че преди години когато се развиха събитията и след това научих за бременноста аз реагирах много остро и бях изключително скептична, дори в себе си критична и осъдителна...Както и да е. Мислех че с годините този "фарс" както го наричах ще свърши, но за голяма моя изненада и дълбока радост в момента това не се случи, но стана нещо друго, а именно, семейството и връзката на тези двама хора не само че не рухна, но напротив, имам усещането че прогледнаха един за друг и се видяха с очите на истинската Любов и доверие и ако първото им детенце което обожават е било плод на младежката им бурна любов и страст то второто е плод на осъзнатата вече зряла Любов. Тези двамата които са ми близки на сърцето така се обикнаха изведнъж, че нищо не можа да ги разбие, нито любовници нито чуждото мнение нито думи, но напротив. Това като че ли още повече ги свърза. Да, в живота има и такъв момент и затова премисляйки го предложих, но след това се допитах, за да съм сигурна че не греша. По- мъдрото същество до мен взе очилата понамести ги и очаквайки да ме опровергае, защото тя не си поплюва хич, ми каза само - "Така е както си го казала, ти имаш много ярък пример пред очите си и отиде да си върши работата.
  2. Like
    nadin76 reacted to Eлф in Паралелна връзка. Имам нужда от съвет   
    Хм, аз си мисля за нещо . Дани, замисляла ли си се по въпроса дали да не си родиш още едно детенце от съпруга си? Ако не си, можеш да премислиш и този вариант. Нещо подобно се случи преди 6 години на мои близки, но малкото сладурче възроди семейството им от пепелта. Поздрави!
×
×
  • Добави...