Jump to content
Порталът към съзнателен живот

IRINA2020

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от IRINA2020

  1. Темата сняг нещо от една година все се явява в живота ми. Сега пак сънувах сняг, ама един дебел такъв, страшна работа. Виках си, ще дойде ли изобщо тая пролет? Толкова дълбок, че съседните къщи почти целите бели, затрупани. Беше едно усещане донякъде и на топлина и уют, защото човек си стои вкъщи и се топли, но нещо в мен се страхуваше от застоя или по-скоро от чакането. Чудех се ще издържа ли психически да съм така барикадирана още дълго... Във всеки случай това беше нещо ново за мен и още се настройвах към мисълта, че е така.

    Ето какво открих по темата "дълбок сняг":

    "Ако има много сняг, ще има добро плодородие през годината: дълбок сняг - пълни хамбари. Колкото по-дебел е снегът, толкова по-плодородно ще бъде лятото.

    Обилният и траен сняг от НИкулден до Атанасовден осигурява добро плодородие. Дебел сняг: дебел комат."

    Други пък пишат, че тва значело неприятности. Иди разбери. Какво ви хрумва като помислите за сняг? Аз впрочем обичам снежна зима, защото ми е светла и някак по-уютна. Ама този сняг ни беше затрупал яко.

    За снега мога да кажа следното: моя приятелка и колежка сънува, че играем със снежни топки заедно с нашия работодател. Впоследствие имахме неизпълними намерения, в които бяхме замесени и тримата. Изобщо-разочарования!

  2. здравей, Рис. Мога да споделя моя сигнал за опасност- когато видя дъщеря ми да плаче насън с глас за мене е много лош сън... много, много лош знак. Ако някой е сънувал нещо подобно, моля да разкаже дали е имало последствия.

  3. rolleyes.gif Здравейте на всички астроманиациyinyang.gif Дали ще може някой, който е по-наясно да помогне? Става въпрос за елективна карта-искам да избера определена дата за започване на преговори за недвижим имот. Четох принципите за елективна карта и навсякъде се посочва важността на Луната. Проблемът ми е коя луна се взема предвид : настоящата космограма или транзитите, които прави към наталната ми карта???
×
×
  • Добави...