Jump to content
Порталът към съзнателен живот

jolie

Участници
  • Общо Съдържание

    35
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от jolie

  1. Тази фраза е и един ключ, който ни показва, че Волята на Бог обикновено не е в хармония с нашите желания и за да я изпълним ние трябва да употребим понякога доста усилия, които неминуемо биха предизвикали различна доза страдания и мъки в живота ни.

    Това е така, защото имаме очаквания и нагласи и обослувености какво е Добро и какво Зло.

    Ако приемаме всичко като Волята Божия, и че всичко е за добро няма да имаме проблеми. :)

    И този съзнателен дух следва единствено Бог,ако не намесиш нещо от себе си тогава и ето колелото се върти на едно място.

  2. Ако бог е сътворил света т.е всичко е по силата божия

    тогава кой е сътворил бог ?

    Мисля си ,че човешките престави са доста ограничени , трудно може да се обясни нещо

    (сътворението) за което точен отговор все още няма т.е чудото живот .

    Ако говорим за проявения Бог, то Той става познат за човека, чието съзнание се разширява /нямам предвид просто да чете книги и да знае много/ и само този човек ще види Бога, следователно и ще си обясни "чудото живот" някой ден. Но ако говорим за непроявения Бог, то е Този, Който никой никога не е видял и чието име е тайна завинаги.

    Само Божиите синове изпълняват Божията Воля, следователно има Бог и Негова воля, а всичко друго е илюзия. Затова накъдето и да си мисли, че е тръгнал човек и каквото и да си мисли, че е постигнал е или илюзия, която ще му се разкрие по пътя на съдбата му, или изпълнение на Божията Воля, което ще го направи истински щастлив.

    Браво Иренче ,хареса ми:)

  3. Познавам лично 5 човека с преживени реални срещи и то не с корабите им, а със самите тях. Мога да кажа че за тях това което са преживели е Ад и са принудени дори да мълчат и го правят от страх, защото наоколо няма кой да им помогне и са се оставили на тяхно разположение.

    А властите абсолютно немогат да ни предупредят за това,защото много хора ще се побъркат и ще ги обхване всеобща психоза и параноя и без това и от малкото тичаме на психиатри и отваряме книжките за съногадания,а представете си реално мобилизирано нашествие над човешкия род от извънземен вид под названието..................... Моля гражданите да запазят самообладание, препоръчваме ви да пиете само минерална вода и нестойте на открито ,нито сами,не предприемайте патувания в планината възможна е непредвидена среща с вероятен извъземен вид. Молим ,ако това се случи неползвайте оръжие ,нито каквато и да наранителна техника,защото тя не е пригодена за тях,а ние неразполагаме с необходимите средства. Отбранителните ни организации от дълго време наблюдават и разследват техния вид и имат известни предположения за техните намерения. Ние опитахме да направим контакт с тях и да постигнем мирни действия.Но! за техните идеи, ние сме излишни ,защото несъвпадат с нашите и няма кой да им освободи такъв терен за тях,нито ще оставим да ни попречат да живеем нашия си живот с нашите си цели. Затова те си вършат работите нощем и свободно над всички, докато дойде времето за следващия им ход.

    На тях им трябва свободен терен за тяхна колонизация. Такъв е закона за градивността. ЕДИН ЦИГАНИН СЕ БОРИ ЗА СЪЩОТО,ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЕДНА КОСМИЧЕСКА ДИНАСТИЯ. Ние неможем да живеем с комшиите си по къщи,по градове,по държави ,по нации,по вяра......черни и бели......бедни и богати....красиви и т.грозни..............имаме си хиляди причини за раздор и само ТЕ ни трябват на главите.

    Мога да кажа едно: ИМАМЕ СИ ЕДИН БОГ,СИН И СВЕТИЯ ДУХ , единствените които човек може да обича.

    При тези условия ....или Ние или Те.

    А и неразбрах те да споменават за Бог, а Бог е за всички и всички ние му се прикланяме.На кого служат тогава? Просто се надяват да ни се впишат те на Богове и да им коленичим пред Бога ни.

    За такива случаи си имам такава приказка : Когато неприятелят ми в лице ме поздрави,очаквам ударът откъм гърба.

  4. По плдовете им ще ги познаете!-Това е съвкупност по дух и вид, времето си взима вида и остава плода.

    Има и добри плодове,но неузрели,а някои и неузрели гният-в резултат на безумие.

  5. Животното може да попие от духа на човека,става едно цяло със стопанина си.

    Това което искам да кажа е друго.Нашата отговорност към всички животни на земята.Те са наше задължение дадено ни е да се грижим за всички нас за цялата планета и всички нейни животни и растения,въздух и вода ние сме отговорни.Не във този вид Бог ни ги е дарил.Нека бъдем достойни пред Неговите очи.Нека покажем ,че сме съзнателни в това се състои съвремието и съвременото мислене.Цивилизацията да е съзнателно изграждана.Бог веднъж изчисти мръсотията от Содом и Гомор.Даде ни отново нов шанс и колко жертви направи за нас.Нека не сме неблагодарни и безочливи и да оценим всичко това.Нека градим с Бога ни и да видим това което всъщност е предвидил за нас благодатта Му и волята Му с която търпеливо чака с любов и надежда. :3d_053:

  6. Да ви кажа църквата налага толкова грешни неща. Да не забравяме, че са обявили Богомилите за ерес. Също така и учението на Петър Дънов е обявено за ерес. Искат да ни държат в подчинение. В началото евангелиата са били над 30 - църквата е избрала само 4.

    А относно колко пъти живее човек на Земята аз ще кажа: колкото пъти греши и колкото пъти иска да се учи. Отново ще подкрепа думите си с две мисли (по спомен) на Учителя:

    "И когато се наситиш на Вечноста, Тя ще ти омръзне и ще искаш пак да се върнеш на Земята."

    "Всеки ще си изкупи грешките. Ако си убил човек, ти ще го родиш, ще му бъдеш майка или баща."

    За втората мисъл не съм сиг. дали беше така формолирана, но замисала е същия. Също така, ако се противиш на Бога, отново ще си пратен на Земята, за да оцениш всичко (това е моя теория). Бог не е горе или долу, нито е на Земята, нито е на Небето - Бог е във всичко, и горе, и долу, и на Земята, и на Небето. Във всичко и над всичко. Надявам се да сте ме разбрали и да има поне един човек, който да мисли като мен :)

    Естествено ,че е във всичко и над всичко.Представете си само абсурдната истина за безкрая,дори в нищото пак продължава и никога не свършва,неможе да свърши....................................................................

    ............и на всичко това Властелин е само Бога ,а аз просто нямам думи за това, мога само да замълча и да коленича.

  7. Православните са най-малкият проблем. Западната църква за мен най-силно изразява проблемите, които описах. Нали трябва да наложи своя авторитет като единствен по духовните въпроси. За да ги е страх хората да бъдат отлъчени, да ги е страх да поемат по пътя сами и.... да си плащат високите данъци! На авторитета, който услужливо ги "спасява". Платена услуга.

    Извинявам се за сарказма, но съм се нагледала тук в Германия на лицемерие.

    Когато бях в Хърватско ми направи впечатление как срещу храма им в Загреб има църковен магазин и там имаше множества статуетки на Папата от големи по -големи а на Исус,който е изкупил нашите грехове в спасение, бяха най-малките и най-ниско на зеята като дини на пазара.

    Мисля ,че водачите ни трябва да имат особено отношение към всичко свято и Божие.

  8. Аз съм си писал с християни ( православни, протестанти), на тезата ми че не може сляпо да се вярва на Библията, понеже е многократно редактирана и преправяна, те казаха : " Бог не би допуснал да посегнат на словото му и да заблудят хората."

    Но казано е и друго:Хлопайте и ще ви се отвори! Всичко в молитвите си в тайно с Бога,Той ще разкрие правността му ,до най-малката подробност. Всичко кето е писано и което Бог ни е открил да знаеме.

  9. Веднъж наблюдавах дискусия в един форум, в която един кришнар питаше християните дали Сатана може да получи опрощение, понеже те твърдят че е достатъчно да се обърнеш към Исус, колкото и да си лош, за да се спасиш. И те казваха, че не може понеже ...Сатана не е човек, а е духовно същество, че е загубил доверието на Бог и т.н. А кришнарят им каза, че Сатана никога няма да получи прошка, защото тогава Христос няма да има от кой да ги спасява, тоест нужен е враг. :D

    Същото може и да се наблюдава и с Фараона по времето на Мойсей:от Библията:Изход-7:3

    Те са противни на Бога и Господ ги използва за свое утвърждение. Изход-7:5

  10. Реално човек живее само веднъж на Земята - в конкретния си вид, в конкретните условия на средата. Не съм запозната с темата, но мен повече ме вълнува въпросът защо човешката душа не помни предишните си прераждания. По всяка вероятност, за да може да изълни това, заради което се е родила в тяло. Вероятно затова и християнската религия не насърчава търсенията на хората в тази насока - поне така ми се иска да вярвам.

    Човешката душа,много добре помни и знае,ние и пречим и поставяме границите за нея.На това му казвам:че душите ни се борят за необходимото ни внимание,а ние сме ги сритали пред вратите си и тъпчим и те отчаяно тропат и молят, а живота ни зависи от тях.

  11. Ние знаем едно:Дадено ни е на тази планета със всички възможни варианти,които могат да ни се случат тук,ние да завършим тоя си път възможно по правилно ,като следваме Божиите предупреждения и учения.Този етап от този живот завършва,когато настъпи деня на съдния ден. Какво ни е подготвил Бог за по нататък мисля ,че само Той знае,А ние първо това тук трябва да научим и да знаем. Не сме си посяли цветята в нашата си градина ,а тръгнахме да берем в Божията.Дали съществува прераждане или не? Мисля че от едно тленно тяло в това ,Душата се прехвърля в нещо по съвършенно.Но трябва да приключим по възможно по съвършен начин този си живот,за да продължим по спиралата нагоре.Какво ни очаква там,Бог знае, но ще е с крачка по-близо до него.Всичко това зависи от самите нас.За целта си ,само ние можем да загубим това или да спечелим.

  12. Май разбрах, има много лоши хора, които не обръщат внимание на мравките. Дори да има лоши извънземни, ние може да сме абсолютно безинтересни за тях, тоест като буболечки.

    Да така би било,ако не бяхме интересни или по-точно ценни.

    Знаете ,че сме предупредени за появата на антихриста,който ще заблуди много души ,преди да дойде Исус.Дори е писано ,че ще се представи за самия Бог.Е кой друг така перфектно може да изиграе тази роля ,така че да му се подчини целият свят.На никой друг не бихме склонни да се оставим и подчиним.Сега е идеалният момент,в който хората търсят Бог с очи и се опитват да си отговорят откъде са дошли и кой е Бог.Това е идиалният момент за манипулация и внушение.Объркаността ни ще ни направи жертви.

    jolie

    View Member Profile View Member Blog Add as Friend Send Message Find Member's Topics Find Member's Posts Вчера, 18:43 Мнение #45

    Group: Участници

    Posts: 24

    Joined: 18-July 09

    From: Пловдив

    Member No.: 9,292

    Тук има изказвания на един мним извънземен, но поне нещата които казва са хубави :

    http://www.vbox7.com/play:f5f39848

    http://www.vbox7.com/play:cb396fdf

    [/quot

    В тези два клипа какво се вижда???

    Лице ,което се крие......а иска да каже уж някаква истина на света,ще кажете че ни подготвят за срещата с тях. Ами вижда се ясно ,че е заел вече човешкия образ за целта си ,защо се крие?? Все едно виждам методите на терорист за покушение...и масово изтребление. Това което казва не е тяхна заслуга ,а наша сами се борим,защото нямаме избор,защото имаме деца,защото ние си имаме водачи,които и без тях черпят правилните закони от Бог.Какви се явяват тези--мисионери ли,ангели,пратеници на Бог???.Ами Ангелите винаги са си били сред нас и не само те.А тези си имат тяхната си цел.Дошли да ни кажат истината и да ни оправят живота-Демек ние ще сме ви на власт.Знаете ли ,имам си една мисъл.Може да съм роб,но по добре на своя народ. Всички ние заедно се градим и израстваме.Защо ни се мешат? На наши създатели ли искат да се направят?Нашият си създател се грижи за нас с пълната ни свобода на воля и така е правилно.Не да накажеш и тероризираш едно дете ,а да направиш само да те разбере,за да не го прави от страх ,а от убеденост в това и сам да се е убедил и ще стане разбира се с много грешки.Един Бог ни учи и пожертва за същото Сина си за нас Исус Христос. Те незначителни ли са за нас ,че ще ни оправят зелените..?? Бог ни е създал по негов съвършен проект,зелените ли ще ни подобрат вида?

    Колкото човек е по усъвършенствен,толкова по-бързо ще достигне до Бога, а колкото е по-ограничен ще се пържи във вечния ад,демек всеки е пощаден от Бога, но света се сурка във вечни мъкиот самозабравата си.Зелените нека отговарят за тях си.Дали са по-висши от нас ,никой незнае каква им е целта,но аз ще споделя моите съмнения.

    1." Аз съм член на Галактическата Федерация,която работят съвместно хиляди доброжелателни раси от тази вселена.Ако сте интелигентни....."

    До тук разбирам единствено:

    Аз съм член-демек от многото

    Галактическа федерация- е това е доста интересно, ние сме нищожни и по вид и по ум,защото този е мутант,дали това си го практикуват доброволно в цялата тяхна федерация и останал ли е чист вид и това по Божие сътворение ли е или съдбовно наказание.И ние и те подлежим на духовно израстване и почитане пред Бога,това Негова воля ли е или просто това че ни е дадена свободната воля ,ние свободно злоупотребяваме. Не те ни наблюдават,Бог всички нас наблюдава и всички ние сме изложени на едни и същи изпитания,а зелените може и да се окаже че са по зле и от нас и да се нуждаят от нас.Защо примерно.

    Душата Бог казва е най-ценната.

    Те се стремат за нашата душа,защото искат да я използват за себе си и са открили как да го направят.Целта им е :

    Всеки ограничен човек,не притежава силата на душата си тя е вече тяхна,останалата част чрез това съобщение и внушение за да се направят някои на първенци първи ще се включат в тази акция и бързо ще им бъде взета силата им и в Тях тя ще израсте още повече,също като цветето което с любов гледаш как се развива по-добре от останалите.А ние от това само губим и вместо да я използваме ние заедно общо за нас самите,ще я оставим в краката им да я тъпчат на прасеттата.Душата е притежание на Бог и само на Него трябва да я предоставим,защото Бог е Любов и само Той я притежава,защото само Той Може да обича истински и да я ползва правилно и опази.Кой друг има притенциите на Бога????????

    Галактическата федерация,как го рекоха по землянски.Очаквах да са по хитри,това нищо не ми говори освен че здраво са поработили да ни въртят по лесен начин. Като с рекламите и веднага хукваме да купуваме.

    Остават следващите търсещите ,добрите те са най-важните за тях,търсещите доброто,миротворците-те са на-важните,защото енергията на душата в тях е в изобилие и са готови да се раздават за всичко и за зелените дори,с идеята да ги поправят и ще станат жертва ако не са се научили да контролират енергията си,компаса и крепостта си.Защото пред очите им ще им бъде взета енергията и с нея ще сторят каквото си поискат,А душата им ще агонизира от ужас пред очите им,защото ще извършват страхотно зло и защото няма да е по нейна воля,защото не за тава се е причиствала и любила.

  13. Тук има изказвания на един мним извънземен, но поне нещата които казва са хубави :

    http://www.vbox7.com/play:f5f39848

    http://www.vbox7.com/play:cb396fdf

    [/quot

    В погрешна представа си,за това ще пиша по-долу след като прегледам всичко написано. Мога да кажа само ,че за този момент бях предопредена и го очаквах,само незнам кога щеше да започне и активира.Виждам че Те вече са започнали. Е мога само да им пожелая :Добре дошли в нашия Ад.

    А на своите ще кажа , Започва се.

  14. НЛО, Какво мислите? Какво казват...?

    Обобщено казано Небето се е презастраховало за глупостите,които може да извършат разумните творения и ги е ограничило по доста оригинален начин „обездвижване”. Който иска да се „разхожда” в Космоса трябва да се научи да ползува ума си правилно, вследствие на това да придобие нужното ниво на духовно израстване и да получи галактическата си синя карта – разрешението за свободен полет! :)

    Поздрави!

    Точно! :3d_022:

  15. Всички ние имаме много важни моменти от живота си. Да научим за библията и да направим първите най-велики стъпки в нея и да се качим в проходилката а и по-късно да закрачим по пътя. Да прочетем и почувстваме Бог и да ни въведе в света на търсене и осъвършенстване. Това е празник за всеки един и възможноста да имаме достъп до всичко това и то да бъде в ръцете ни и наше притежание и ценност от която много съдби и животи са се променили? Споделете вашите първи срещи с това познание и първото което прочетохте в нея и каква следа остави Бог във вас? Благодаря ви !

  16. Другия случай ми беше пак към 7клас сънувам че търся тоалетна хартия и незнам защо нелогично излезнах на терасата и отидох до другия край,когато се обърнах да се върна прибера пред вратата стоеше едно почти прозрачно кълбо голямо колкото точно да разпериш дзвете си ръце в кръг и стоеше на моята височина почти ,малко по ниско и трептеше като въздуха над огън или като на над нагорещена ламрина.Тогава това ми заговри и ми каза :Трябва да ти кажа нещо много важно. Аз се уплаших колкото и да стоеше невинно,защто ми бе припречило пътя да се прибера и това ми беше достатъчно да не му вярвам. И казах сега неискам и минах отстрани му като го наблюдавах и внимавах да не се допра до него и се промушнах и се прибрах.Действително имах нужда в живота си за много от нещата за някое предупреждение.

    Другият случай беше ,през ноща нещо ме накара да излезна отново на терасата и като че ли знаех какво точно трябва да направя и отидох пак до края ,погледнах надоу и попаднаха моите очи в едни чакащи други очи ,тези очи гледаха точката където аз ще се появя преди аз да погледна и застана точно там,знаеха точно къде ще са моите и ги чакаха.Направо ме изуми.Един мъж в доспехи а погледът му нищо не изразяваше само гледаше и аз опитах да разбера какво се крие в този поглед и намеренията му,но нищо ......разбрах че е там само за да ме види.Почувствах се особено и какво знача за този човек,защо точно мен.Толкова мъже има в къщата,защо и какво иска ,каква е причината. След което се прибрах по същия начин както се и появих, побързах да започна да заключвам всички врати и прозорци,но колкото и да ги заключвах те пак си бяхя отворени и отключени.Тогава казах на баща ми че има някакъв странен мъж отвън, който ме гледаше странно без причина и без да ме познава и че може да влезе в къщи, а баща ми тогава ми отговори лежейки си на леглото-Не бой се аз съм тук..,но се замислих дали ще е наистина така и се събудих.До ден днешен този сън немога да го забравя и тези дълбоки и презнаещи в абсолютен контрол, спокойствие и сила зеленикави очи.

  17. А когато бях още по-малка в 5-6 клас, през ноща тъкмо преди да заспя и нещо започваше да ме души,някаква енергия ми затягаше и спираше дъха,душеше ме.И сестра ми спеше на съседното легло до мен ,изправих се и започнах да я викам да ми помогне.Но само устата ми се отваряше и никакъв звук не излизаше.След около 5 минути ме остави . След около месец отново се случи същото и аз тогава вече наистина се разгневих,сметнах че си имам работа с нещо невидмо че трябва да се боря до последно веднъж за винаги и мислено се подготвих в духа си за борба. Не след дълго врем пак когато си мислих че всичко е приключило ,то отново се случи и тогава още докато не ме е затегнало здраво и да немога да реагирам аз се извъртях хванах една кутия химикали до мен и я хвърлих и предизвиках голям шум,сестра ми скочи и аз се изправих и започнах ужесточена война да прогоня това нещо и нареждах из стаята си- изчезвай и никога повече не се появи.След време отидохме на лагер и там съучениците ми си заразказаха ,такива страховити истории и интересното беше, че абсолютно същата история я разказаха само че за друго дете и че то предупреждавало родителите си за това душене ,но не му обърнали внимание и на третия път го намерили удушено.И тогава си спомних ,че и аз разказвах на моите родители и те по същия начин не взеха под внимание това.

  18. ПРи следващите пъти след като затварях очи и до 5 минути няма и отново нещо ме издъпваше и директно изчезвах .Исках да приключа с това,защото незнаех докъде ще я докарам и какво се случва с мен,а в училище никой не преподаваше такъв предмет за подобни познания. Чувствах се сама. Мислите ми бяха единствено в това да си отговоря и с какво се сблъсквам.В този период преживявах и жестоки кошмари, докато спях нещо идваше и или ме души или бомби ми гърми или ме тровят веднъж пък с някакво същество в сянка докато спях ми завъртя един диск и ми сряза главата и мозъка ,но с времето от всички тизи неща се научих да се боря,ако неможех избавлението беше бързото ми събуждане.Дори непомня в кой момент,аз се научих да спя много леко

    все едно постоянно съм будна. Веднъж отидох на ирисова диагностика и жената ми каза че повече се уморявам от съня отколкото от работата през деня,а нищо не бях и споменавала за причини за прегледа. Направо ме учуди. Това същество с диска го открих,

    след нанесената травма върху мен аз продължих да спя и пуснах духът ми да търси кой е и спомням си аз спя и съответно гледам отстрани себе си как спя и обикалям и търся кой е и си повтарях-Кой е? ,Кой е? и се сетих че това същество след като ми раздроби всичко ми постави като станиолова кутийка с конец в главата и тогава отидох до себе си и казах какво е това? и го извадих, взех го и нещо ме накара да излезна на терасата и да погледна към масата на двора и там видях двама си стояха и незнам защо, тази кутийка е хвърлих на масата и падна пред тях. Тогава единия от двамата се изправи и направи две крачки през цветята ,а на третата стъпна на стената и тръгна по стената на къщата и се превърна в същото същество. Тогава се оплаших и дадох крачки назад и имах 3 секунди да съм себе си в духа си и да победя. Мога да кажа че в този момент ,нищо друго не ми трябваше освен чистата ми съвест и Духът си и силата на светлината от Бога ....и когато това дойде пред мен с две ръце го хванах и несъзнателно направих движение на кръст се разпадна на прах. Това си ми остана единствената най-жестока война в която победих с Божията помощ. Бяха ми омръзнали тези нападки ,а те се случват винаги ,когато всичко е утихнало и си се успокоил и забравил за тях дори.Точно тогава винаги атакуват в изненада, неочаквани и след също многото непрекъснати "излитания" се притесних да не се вмъкне някое друго нещо ,защото и това преживях -по много хитър начин. Реших максимално да направя така че да приключа със всичко това. Тези излитания ги възпирах като започнеше да ме издърпва и потеглях ,знаех че до 3 секунди трябва да си взема дъх,защото после е твърде късно.При самото вземане на дъх това ми причиняваше адска болка в гърдите , на слънчевия сплит. Болката е все едно ти въртят забит нож. И откак се научих на това постепенно намаляха случаите на неочаквани и непрестани излитания и прекъснах и атаките от незнам къде си,макар че и до днес ги имам,но се дължат на някои негативни изпратени енергии към мен.Всичко това което съм преживяла е по-истинският живот,а на сутринта се озовавам на измисления и умишлено нагласен и с преиначени представи живот. Това което научих от всичко е, че от Човека, Душата му е най-ценна и се водят жестоки войни за всяка една. За това Исус говори : Бдете!!! Матея-10:28

  19. Някъде стои съвършената граница между разума и чувствата,във всеки един момент и миг.

    Да бъдеш толкова съвършен е като да бъдеш точния стрелец и нито миг встрани. Можем ли да кажем дали сме съумели от целия си живот да запълним поне 1 ден такъв ......,а сме притежавали целия си живот,цялата свобода........,но само за себе си и в свое собствено робство.

    Благодатта на Бог е там винаги, където му е предоставено място.

  20. "Любовта не е елементарна.Когато видиш че Бог е Любов."

    Бог не е само любов.Ти искаш любов от Бог и той ти я дава.

    Той е нещо по-съвършенно.Той е изцелителят,той е прочистващият от злото,той е светлината.Светлината не е любов,а чистота.

    Светлината не е любов,а надежда.

    Когато навсякъде има мрак.

    Когато навсякъде има война и всeки е обхванато от лудостта да притежава,

    всеки е обхванат от манията че Бог изпитва любов най-много към него и затова той ще оцелее,

    тогава ангелите падат първи на бойното поле.Първи падат чистотата и надеждата за света.Те умират и загиват за да може с тяхната жертва Бог да ги вплете в жадните за любов и власт хора,изгубили невинноста си на бойното поле.

    Така е и с човека.Първи на бойното поле още когато е дете падат чистотата и надеждата че има душа.

    А любовта,тя само движи света,но не ти помага да се извисиш духовно,а да оцелееш,за сметка на ангелите.

    Да , Ангелите-те са воините на Бога ,разбира се че те първи се впускат в битка,те винаги и по всяко време ще умрат за Бога.Това което казваш за Ангелите е така и за децата също, за жалост пораствайки това се случва.

    Истина е ,че всеки иска любов от Бог, и не само това те искат всичко, дори самия Бог. Нищо дори няма да им е достатъчно, живеят жалки и нещастни ,злобни,хитри,завистливи и лукави,как да дойде Божията благословия там,този човек вече сам се е наказал като се е лишил от Божието присъствие.Но нека се замисли,преди каквото и да поиска, какво му оставя в замяна.Това което Бог очаква от нас е дарът с който Бог ни е дарил и да покажем пред него как го ползваме и развиваме и да се помолим за това,да ни напътства и продължим да се развиваме към по-добро.Той ще прецени и ще отреди по Негова воля,след като види и онова което ние дълбоко крием и складираме. Матея-6:19,20 Не напразно е дадена тази молитва-Отче наш,Който си на небесата,да се свети Твоето име! да дойде Твоето царство, да бъде Твоята воля,както на небето така и на земята. Това е истината, трябва да се молим за Бога.

    Бог е любов.

    виж:Матея-13:10,11

    Изход-15:26

    Матея-19:12,16

  21. Написах го от погледа на един лъжец и примери за причини поради които го прави и го правят почти всички , а е верно че за лъжата се иска повче труд,колкото в началото да се вижда лесно,по-скоро е навик и привичка.Това към което съм се придържала в моя живот е по възможност така да си върша нещата ,че да не занимавам много Бога със себе си.Просто да ги върша правилно и за да не бъда отново разбрана неправилно,ще допълна да поясня какво точно имам предвид.Да вършиш нещата правилно е да влагаш в тях чисто и по възможност съзнателно сърце и Само се иска да следваш Неговата истина.А мисля че всеки който я е потърсил,е знае.

  22. Истината ще ви направи свободни!

    За човек е най-трудно да приеме истината,всеки живее с мисълта че е прав и справедлив,но се окзва в един момент ,че и това не е достатъчно.

    как да приеме този човек мисълта и да се примири с това,че пак е допускал грешки,непрекъснато дори го прави,как да живее с мисълта че пропуска отново и отново,как да се примири и да живее с чувство за вина , а другите през това време се опитват дори да го смажат поради малкото ако се е опитал да се смири.По тази причина Исус се примири да го разпнат,колко е тежка истината..............................и жестока..........................а ние се извъдихме и съдници дори.

  23. За истината съм се научила на това:

    По-добре жива рана, но да е истината.

    Защото ако не си служим с истината ,как ще сме готови да приемем истината която Бог ни открива за самите нас.А по пътя се сблъскваме предимно и разчитаме само на истината и разкриване в истината на нашите слабости и по-този начин разкривайки ни Бог,ние се научаваме да прощаваме и да бъдем смирени.Истината е за всички.Една е. Защото когато лъжеш измяташ Божията воля и се стоварва пак върху теб.Малкото за нас си мислим че е безобидно ,но осуетяваш Божията воля ,а това е много.

×
×
  • Добави...