Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Блог на Екипа

Sign in to follow this  
  • постове
    7
  • коментар
    1
  • прегледа
    11466

Contributors to this blog

Отвори сърцето си за Борянка!

Лиула

1073 прегледа

Малката Борянка е само на 10 години, а вече се бори с най-тежката диагноза – рак (овариален тумор, степен II или иначе казано, рак на яйчниците, по документи: Diagnosen: Unreifes Teratom, II. Grad, pT1c, (18x14x4 cm; Dx 04.11.13) Keimzelltumor mit Dottersackanteilen). Наложило се е спешно отстраняване и на двата яйчника на детето.

bobka-700x546.jpg

От месец ноември 2013-та година тя е на лечение в Германия. Оттогава досега е преминала през 3 операции и 9 химиотерапии.

За нещастие, лекарите са открили нови разсейки в тялото й.

Налага се пътуване от Мюнхен до Дюселдорф, където има друг вид лечение, което дава надежда за пълното излекуване на детето. За него са нужни много пари.

Тъй като сумата (3000 евро на месец за близките 4 месеца), е непосилна за семейството, се организира кампания по събирането й. Всеки може да прецени крайната сума каква е и то само за тези четири месеца, докато траят процедурите и химиотерапията.

Моля ви, всеки да даде колкото може, защото всички знаем, че капка по капка – море става.

Порталът за съзнателен живот може да се похвали с една успешна благотворителна кампания (Отвори сърцето си за Лори), събрала необходимата сума и дала надежда на едно друго семейство.

Убедена съм, че сърцата ни са големи и има място за още една кампания, чрез която да помогнем кой с колкото може и колкото има.

Светът, в който живеем не е лош свят, докато има още добри и съчувстващи на чуждата болка, хора. Защото тази болка утре може да е нашата болка!

Никой не е застрахован от лошите вести, от лошите болести, от недоимък или от загуба на любим човек. Затова всеки жест на доброта е истински ценен дар в мигове на отчаяние.

Още веднъж – моля ви, заедно да помогнем на Борянка и да дадем на малкото й сърчице и на родителите й светъл лъч надежда!

БАНКОВА СМЕТКА

IBAN: BG48 RZBB 9155 1066 4654 17

BIC: RZBBBGSF

Любов Иванова Тотева

Сметка в евро:

IBAN:BG36RZBB91551466465406

BIC: RZBBBGSF

Lubov Ivanova Toteva

П.С.

Любов Тотева е бабата на детето.

П. С.

За онези, които искат да се уверят в достоверността на изложените медицински факти (епикризи и анамнези по заболяването), нека ме потърсят на ЛС, ще предоставя нотариално заверени копия, както и координати за връзка със семейството. Повтарям, семейството сега е заедно с детето в клиниката в Германия.

Източник: Отвори сърцето си за Борянка!1 Коментар


Recommended Comments

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
×