Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Аметист Друза

Цветовете на аметиста - от светло розово до тъмно лилаво, индиго и виолетово - съживяват силните изцелителни сили на този кристал.

Аметистът е известен с това, че пречиства всяко пространство от отрицателни вибрации, излъчва по-висока енергия и създава подходящо място и атмосфера за човек да се върне към източника на собствената си сила.

Той успокоява и охлажда прекомерните емоции и улеснява прехода към по-медитативно състояние, като изчиства ненужните натрупвания на ума.

На физическо ниво се твърди, че аметистът укрепва имунната система и спомага за изцеляването на дисбалансите в дихателните пътища и кожата.

Интересно е да се отбележи, че името на аметиста, преведено от гръцки, означава камък, който може да защити носителя от интоксикация.

Откъде Идва Аметиста?

Повечето от аметистите идват от Бразилия и Уругвай, въпреки че също могат да бъдат намерени в Южна Корея, Канада и САЩ. Най-добрият и най-висококачествен аметист се смята за този от Русия.

Фън Шуй Качества

Във фън шуй аметиста се използва за пречистващите му качества, както и за способността му да се свързва с по-високи енергийни нива. Може да бъде използван за успокояване на емоциите в семейството, където са възникнали аргументи и недоразумения. Той може да помогне и за ученето.

Източник


Фото Информация


Recommended Comments

Няма коментари за показване

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
×