Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Аметист Друза


SoulSearcher
 Share


Цветовете на аметиста - от светло розово до тъмно лилаво, индиго и виолетово - съживяват силните изцелителни сили на този кристал.

Аметистът е известен с това, че пречиства всяко пространство от отрицателни вибрации, излъчва по-висока енергия и създава подходящо място и атмосфера за човек да се върне към източника на собствената си сила.

Той успокоява и охлажда прекомерните емоции и улеснява прехода към по-медитативно състояние, като изчиства ненужните натрупвания на ума.

На физическо ниво се твърди, че аметистът укрепва имунната система и спомага за изцеляването на дисбалансите в дихателните пътища и кожата.

Интересно е да се отбележи, че името на аметиста, преведено от гръцки, означава камък, който може да защити носителя от интоксикация.

Откъде Идва Аметиста?

Повечето от аметистите идват от Бразилия и Уругвай, въпреки че също могат да бъдат намерени в Южна Корея, Канада и САЩ. Най-добрият и най-висококачествен аметист се смята за този от Русия.

Фън Шуй Качества

Във фън шуй аметиста се използва за пречистващите му качества, както и за способността му да се свързва с по-високи енергийни нива. Може да бъде използван за успокояване на емоциите в семейството, където са възникнали аргументи и недоразумения. Той може да помогне и за ученето.

Източник

Photo Information for Аметист Друза

 Share


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...