Jump to content
Порталът към съзнателен живот

dendolina

Участници
  • Общо Съдържание

    12
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

dendolina's Achievements

  1. Много правилна логика. Аз си мисля, че все пак целта на Житния реим е ОБНОВА. Това става само с ЖИВОТ, с ЖИВО зърно. Не разбирам защо хората си нищят до подробности може ли или не може с груханото жито. Ами груханото (битото) просто НЕ Е ЖИВО. Един друг цитат от книгата на Маджаров също ми е любим, дано да съм точна - "Който не разбира Житния режим, нека да го прави с грухано жито". Другото, което си мисля, е, че никога не можем да стигнем до Абсолютната Истина. Учителят сигурно е знаел, че ще се появят много течения, различно тълкуващи неговите думи и със сигурност е оставил място за свободния, личен избор. Моите проучвания стигат до там, че той самият е правил поста САМО с жито, СУРОВО. За мен е важно и правилно да се стремя да го правя като него, без да се питам ама може ли по 4 ябълки или 12 ореха... Пожелавам на всички, избрали този начин за пречистване, да се изчистят от всичко, което им е пречело досега! Поздави, Дени
  2. Точно фамилията на Мърдок едва ли го е направила от хуманна цел... Реклама и почитатели.. Това търсят всички. Дори и тия, които се разходиха до Копенхаген..
  3. Според мен хората трябва да мислят повече не за здравето си, а за свободата, която претендират, че имат. За съжаление над 90% от хората /да се ограничим само в БГ/ имат свободата да МИСЛЯТ, да преценяват, да имат информация, да имат алтернатива - но.. не я искат! Изумително е как всички са се вкопчили в разпадащите се постулати - ваксини, витамини, антибиотици, операции.... Бягат от свободата си на избор към най-близката аптека, която ""по правило" ще ги спаси.. Сякаш се смятат за недостатъчно образовани да се грижат и да взимат сами решения относно здравето си.. Ама то боли глава от много мислене.. и пак до аналгина стигнахме.. П.С. Единственото успокоение е, че новите деца са с по-силна имунна система и се преборват и с вирусите, и с ваксините, които някой умник им е цъкнал в училище, без да пита. Ей така, "по правило". Желая ви здраве, смелост и вяра!
×
×
  • Добави...