Jump to content
Порталът към съзнателен живот

sve

Участници
  • Общо Съдържание

    129
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    sve got a reaction from Лиула in Карти Таро. Комбинации. 3   
    Това, което моментално ми дойде на ум, без да зная за какво всъщност е бил зададен въпросът ти е, че тук напънът е бил голям а провалът болезнен. Жалък, неадекватен и егоистичен Крал пентакли или още по-точно обесен Крал пентакли. За да се случи нещо се иска здрава база и точна оценка/самооценка, а тук определено липсват. Картите не само са тежки, но направо ужастни. Хубаво си използвала думата затвор, защото тя е супер точна за усещането, което имам Лошото е, че е по избор. 
  2. Like
    sve got a reaction from Sha Angreal in Големите Аркани 1   
    Жур, картите не ти дават категоричен отговор, положителен или отрицателен. Влюбените на 3-та са вероятност, и по-скоро момент на огромно колебание. Момент на избор. Решението още не е взето, а предстои. Имам и аз комбинации с Влюбените на последна и те не определят изхода от дадена ситуация, а както написах, говорят за огромно колебание дали нещо да стане или не. Това разбира се е само мое мнение Може би трябва да попиташ пак и да поставиш и срок за по-категоричен отговор.


  3. Like
    sve got a reaction from Sha Angreal in Таро за начинаещи 3   
    Здрасти Дия
    За мен 4 жезли на 1-ва по-скоро отразяват неговата изненада. Нарушен му е комфорта. Чувствал се е доста добре преди ти да се появиш. Смъртта слага край на тази "забава" и ще му се наложи да се съобразява с теб - по 2 чаши, харесва му или не. И също по 2 чаши си мисля, че ще му хареса. Ще свикне и кротне.
    Как да се измъкнеш? Ти вече го правиш. Показваш другото си лице
  4. Like
    sve got a reaction from Sha Angreal in Карти Таро. Комбинации.   
    Kак тълкувате комбинацията : 8 пентакли ,Дяволът, 10 пентакли

    Здрасти
    Без въпрос тези карти на мен ми говорят за огромна амбиция, свръх напън нещо да види бял свят, да се материализира. Дяволът не дава мира, но понякога е за добре, защото те побутва да свършиш нещо . 10 пентакли е много любима моя карта. Появата й на тази позиция прави заявка за осъществяване.
×
×
  • Добави...