Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Sha Angreal

Участници
 • Общо Съдържание

  197
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

За Sha Angreal

 • Рожден Ден 28.11.1975

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Интереси
  Енергии, лечение, таро, астрология, приятели, пътешествия, книги, смях...

Последни Посещения

9361 посещения на профила

Sha Angreal's Achievements

 1. Здравей, Ина! 8 пентакли, Крал Пентакли и 3 пентакли Чудесна е комбинацията - все едно те одобряват и този Крал ти отдава нужното уважение и признание. По 3П бих казала, че ще наистина ще те финансират Успех!!!
 2. Защото говорим за женски проблеми - Луна - доста вероятно с основа психични или емоционални проблеми, които бавно, но сигурно се развиват по преминаване на Паж Пентакъл в Асо Пентакъл. Това Асо засилва реализирането на Луната във физичния свят.... Освен ако жената всъщност не извади страховете си навън и ги осъзнае по Асото - тогава Луната може да олекне и проблемите ще започнат да се топят. Но едва ли ще стане с хапчета. Тук стигам до друг проблем при Таро - как разиграването на ситуацията зависи от нивото на осъзнаване при човек - също като при астрологията и изживяването на планетите. Би ли коментирала разсъжденията ми
 3. Никак, но след време си мисля, че по 6 пентакъла, някой ще й помогне (да се ориентира по-добре)
 4. Разделиха се? Или са обвързани... някак без да го искат!? Страшният съд обърнат е интересен - прав е освобождаване, но обърнат?
 5. Смятам, че доста добре ги тълкуваш. Трудно им е очевидно, страх ги е, провалили са се някои планове, твърде нанагорно им идва по 10 Ж и 9 М и трябва да взимат решения, които не им се харесват по 3 Меча. 2-та Жезъла ми говорят, че или предстои включване на нов партньор, или нови клиенти, което води до нов етап, но още е твърде рано, за да има точен отговор. В смисъл предстоят решения, които ще настройват бъдещето. Поздрави и Успех!
 6. Да бъде всеотдаен, да раздава себе си.
 7. Като гледам картите и виждам очакване, тя не действа, застинала е. Има творчески зачатък, но като че ли дори не й хрумва да го ползва, просто чака някой друг да промени условията около нея. Няма Справедливост докато не се хване в ръце - сама трябва да се издърпа. Да тръгне от една идея, а не да се отдава на много и различни пориви, които до никъде не водят. Да диша дълбоко, да се усети жива е жизнено важно за нея....може би да медитира или просто да излезе сред природата, в планината, за да се зареди, вдъхнови!?
 8. Тези дни си говорих с картите и подредих най-изчистения Келтски Кръст, който някога съм виждала. За съжаление си нямам комп в момента, така че не мога да го покажа картинно. Става въпрос за развитие идния месец. 1+2 - Рицар Чаши + Кралица Чаши 3 - Кралица Пентакъл 4 - 5 Чаши 5 - Светът 6 - Крал Пентакъл 7 - Висшата Жрица 8 - Колесницата 9 - Императорът 10 - 2 Жезъла Докато го гледах не ми и хрумна да добавям карти, но сега съжалявам, че не сложих на двата жезъла. Картите ми говорят за потенциал, творчески потенциал, вдъхновение, които започват да се реализират, да приемат форма. Или поне се надявам нещата да приемат тази посока, а не на нерви и скандали.... Мисля, че проблемите по 5 Чаши ме карат да поемам нещата в мои ръце и околните виждат Колесницата - целеустремена и действам дори без да се интересувам от мнението им. Очевидно съм навлязла в нов етап по Светът и виждам реализирани мои творчески вдъхновения. Много силно ми казва да си слушам интуицията, но смятам, че аз вече така или иначе работя с нея Усещам вътрешния си път (т.е. правилната посока за мен). Този Император обаче дали е надеждата ми за сигурност!? Очевидно има някакво забавяне - и Императорът и 2 -та Жезъла са ми бавни карти... всъщност никога не съм усещала, какво точно казват 2 Жезъла. Така че ще ми е интересно да се върна след месец към тази подредба. Харесва ми, че има дворцови карти, защото говорят за реални действия, а не само за състояния, т.е. няма да съм пасивна страна Гледам доста оптимистично, така че ще се радвам на коментари!
 9. 8 - те Меча се освобождават чрез Кулата и нещата започват да се развиват по 8 Жезъла. Да, има проблеми, обсебвания, комплекси, но има и твърдост и целеустременост във връзка с тази продажба, така че според мен отговорът би трябвало да е положителен.
 10. Моля те дай обратна връзка за тази комбинация като мине сватбата, защото е много интересна Аз съм склонна да мисля, че може и да е обратното - да идеш. Асо Пентакъл не е само край, той е и начало и изобилие и дори радост от живота понякога. А Краля Пентакъл обикновено знае как да се забавлява и да гребе с пълни шепи от благата на света
 11. Преодолян страх? Да тръгнеш натам, въпреки предишни разочарования (най-вече в теб самия).
 12. С 8 Пентакъла, за мен е съвсем реална. Има шанс нещата да се развият, да се работи по тях, да се разбере преподавания урок. Пиши след време как са се развили нещата
 13. Интересна комб-я Тъй като 9П все още не ми е много ясна, то и не съм сигурна, какъв е точно отговорът, но особено като виждам тази Кралица Меч, пък и от самия въпрос е ясно, че тя много държи на това и го иска, както се казва - направо ще обърне света, за да го получи. Смятам, че в случая съдбата работи заедно с нея по този въпрос.
 14. Понякога си мисля, че мога да дам на другия да тегли, особено, когато не му се споделя точно какъв е въпросът, защото е негова енергията... А за състояние - например да усетиш картите, да задаваш въпроса, докато бъркаш или теглиш, да се настроиш към картите...
 15. Има още нещо, което си мисля - всеки ли може да тегли карти!?, Състоянието по време на теглене важно ли е!? Понякога давам на друг да тегли карти и честно казано отговорите не винаги ги разбирам, но когато аз самата изтегля, са ми доста по-смислени... затова и напоследък предимно аз вадя, дори другият да е срещу мен. Модераторска бележка: преместих мнението ти в тази тема, защото се отнася до принципни положения в Таро, а не конкретно до любовта и Таро.
×
×
 • Добави...