Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Белла

Участници
 • Общо Съдържание

  10
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Белла

  Жената

  Епф,за да "отстеем",трябва да го искаме,а да го искаме - можем на определен етап от развитието си. Орлин,хареса ми!
 2. А непоискано добро?Къде е разликата? Твоето добро не е моето,моето не е неговото и т.н. Злото част от доброто ли е или е непроявено добро? Това не са ли двете страни на една монета - взаимно зависими и изключващи се? Има ли всемирно добро?
 3. Няма празно пространство.Когато се затваря врата,се отваря прозорец. Има всемирни закони и един от тях е за равновесието.Примери много ,вярвам,че има баланс .
 4. Белла

  Разговорки

  Елф,благодаря ти!Прочетох го!
 5. Белла

  Разговорки

  Здравейте! Чета ви,но отдавна не съм писала. Съгласна съм с Божидар, Тези дни имаше предаване с Боян Разсаде и ме впечатлиха неговите думи/относно побоят/,"ако те ударят един път,удари два пъти",противно на библейското . Как мислите?Кое е вярното? В този ред на мисли - един компромис води до множество такива и ако едно нещо се повтори/напр.лъжата,кражбата/,то и ще се потрети.
 6. Не винаги всичко се лекува с хомеопатия и алтернативна медицина.Преди четири години изкарах грип,който се отрази на ушите ми.Започнах с хомеопатия,но състоянието ми се влошаваше.Потърсих специалист УНГ,веднага антибиотик/което исках да избегна/,започна подобрение и отшумяване на проблема.Така,че не всичко е панацея!
 7. Да!Съгласна съм Аделаида!За каквото и да говорят става въпрос за пари,за много пари! Споделям мнението,че някъде ,в нечии строго секретни,научни лаборатории е създадев вируса на спин,както и че може да се реагира,но....отново стигаме до финансови интереси.Убедена съм,че има лекарство !
 8. Не винаги доброто се "иска"!Има и притча за това "как не трябва на всеки да се прави добро",защото се нарушава бжествения план. Това е тема за дискусия.Лично аз винаги реагирам позитивно,но някой хора не го разбират и го смятат,като вмешателство. И в случая е валидно - "Прави това,което трябва,пък да става каквото ще."
 9. А,задавате ли си въпроса : Защо до момента това лекарство не е патентовано? Ако от българска страна мудността е проблем,то за останалите е въпрос на приоритет! От интервюто не става ясно.
 10. Белла

  Прошка

  Днес е прошка!Нека взаимно си простим и пак заедно да продължим.Има нещо много силно в този момент - да не го пропуснем!От утре започва Великденският пост,на всички които ще го спазят - успех!
×