Jump to content
Порталът към съзнателен живот

B__

Участници
  • Общо Съдържание

    4110
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    21

B__ last won the day on Ноември 20 2019

B__ had the most liked content!

Профил Информация

  • Пол
    Мъж
  • Местоположение
    София

Последни Посещения

38513 посещения на профила
  1. 1. Смени си ника, например на Някоя 2. Прекалено зацепена си за любимия човек. Поставила си на второ място Бог и законите на Вселната Всичко, към което се привързваме прекалено, ни бива отнето. Намали важността на любимия човек за теб. Той е малка част от живота ти.
  2. ами съзнанието е ума, нещо, което се опитва да се по цялата линия на времето, но не и в настоящето. А животът е настоящето, интуиция, инстинкти, инстиктивен стремеж към Бог
  3. Не разбирамн по каква тема ми говориш За мен, напоследък, смисълът на живота е човек да върви към Бог
  4. В света има дуалност: светло и тъмно, разбирания за добро и зло, полярностите на нещата, мъжко женско и т.н. Но има и нещо трето зло. Зло, което си е родно производство на планетата и зло, което е дошло от чужди светове. Тук няма дуалност, няма чудене между добро и лошо, има само зло.
  5. Няма нищо мащабно в добрия смисъл тук. Тунелът на реалността е негативна вибрация базирана на кармични простъпки на човека, опакована в носеща вълна, която по законите на физиката сама не може да затихне и следва човека при всяко следващо прераждане. "Чистият" човек тунели на реалността няма.
  6. Здравейте В__, прочетох един ваш отговор на върпос Как да взимаме решения и някои неща много резонираха с мен. Аз имам едно голямо търсене на една истина. Може ли да ви задам няколко въпроса лично на вас? 

  7. Тези протоколи са съчинени от руските тайни служби преди век. То само като ги чете човек разбира, че са измислица.
  8. "... посветеният в известни етапи на развитие поема обета на безбрачието..."' за да му се даде в някое следващо прераждане задачата да се отърве от този обет за безбрачие Много неща се приписват на Учителя
  9. Колко добре си описала егрегорите. Човек има свобода на волята в рамките на волята на водещия му егрегор.....и дай Боже да няма връзки с черни егрегори...:)
  10. Когато човек започне да осъзнава собствената си ограниченост, може да види истината. Александър , не пиша вече по форуми, защото всичко е една логика. А та майата е в логиката
  11. Леле, колко сложно се изразяваш Ама е интересно де. Аз бих казал, че човек е продукт на средата, в която се е появил. И е устроен да смята, че това, което мисли като истина, наистина е истина. Така човек смята за истина, вярванията на средата си. След време минава в нова среда - може да приеме нейните вярвания за истина. Тук някъде много се губи Аз-а на човека. А като няма Аз, не мисля, че има смисъл да се говори за свободна воля. Така например малко хора съзнават, че вегетарианството в западния свят е добило популярност на основата на политически идеи - леви и анархистични и че веганството граничи с психотизма.
  12. А знаете ли какво точно да променяте? За да променяте нещо, трябва да го познавате. Опознайте личността си. Това обикновено не става със седене и мислене, а става с правене на нещо. Кое правене е най-близко до вас в момента? Имам предвид не какво мислите, че съответства на същността ви, а към какво ви подтикват околните. Към какво ви подтикват, за което сте склонна да го направите. Не е нужно да е свързано с работа или развиване.
  13. Сингам, написана е вече подобна книга. Написана, издадена. Само това " да се преведе на други езици и да бъде полезен и на хора от други страни" още го няма
  14. Тогава така, както описвате нещата, могат и сами да преминат, но ако искате да е много по-бързо, посетете психотерапевт.
  15. Бяхте ли свидетел на самоубийството или вие намерихте тялото, или го видяхте?
×
×
  • Добави...