Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ina Ina

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Ina Ina

  1. Не, тъй като хомеопатичният "Histaminum" има друго действие, различно от химическият алопатичен препарат, има т.н. хомеопатична "картина" по която може да бъде предписан, а не като анти-хистамин. Мерси този път за конкретния отговор.
  2. Мисля, че темата е полезна и за други. Ок, ето един различен въпрос. При предписан Антихистамин от лекар, може ли той да бъде спокойно заменен с хомеопатичния му еквивалент Хистаминум и това по-безвредно ли е?
  3. Ами аз питах кое е лекарството за първа помощ за гърлото, така да се каже. Обясних, че го възприемам като остро състояние, защото наистина досега не ми се е случвало и т.н. Дори да не го взема, защото това, че питам не значи, че ще тръгна да се лекувам, но просто исках да знам Хистаминиум, поумон хистамин ) или Поленс е за предпочитане при алергии от този тип. Защо сте толкова праволинеен не разбирам, това е форум и тук си общуваме като хора, обменяме мнения... моето защо го изтрихте?Аз доста съм чела за класическата хомеопатия и не е като да не съм съвсем наясно, освен това.
  4. Съжалявам, но класическите хомеопати не се занимават с това, да потискат симптоми. Изтрили сте ми следващото мнение ли? Класическите хомеопати не предписват Арника при травми ли?
  5. Въпросът е, че аз не искам точно сега да се подлагам на лечение с конституционно лекарство, защото съм чела, че се получават обриви, може да се върне стар симптом и т.н., а точно близките 3 месеца трябва да съм здрава. След това може.... Но проблемът с горлото ми е пречка също, написах вече защо. Просто не искам да рискувам и затова питам за симптоматично лечение, пък Октомври вече може да посетя хомеопат.
×
×
  • Добави...