Jump to content
Порталът към съзнателен живот

DTV

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

DTV's Achievements

  1. Здравейте, Казано Ви е да чакате до края на Януари, а тук проявявате нетърпение в рамките на един ден?... Отговарям Ви на Лични. Благодаря ви много за координатите! Извинявайте за нетърпението, но освен че съм притеснена от високия показател и от невъзможността да се смъкне с лекарства, бих искала да заведа сина си преди празниците, а те съвсем наближиха. Надявам се, че ще ме разберете. Също бих искала да ви помоля да ми кажете своето собствено мнение на практика с хомеопатия нашия проблем може ли да се разреши (във вашата практика имали ли сте такъв случай)? Благодаря ви предварително!
  2. Какво става с този форум - никой не влиза... Админ, мога ли да разчитам на отговор от класически хомеопат, както се казва форума?
  3. П.С. По време на пристъпите с кашлица давам Кокус Какти 9CH и Антимониум Тартарикум 9CH! Синът ми, не само че няма кашлица, но и нито гърло го боли, нито има температура - с една дума здрав е, НО показателят е висок - както писах по-горе по незнайна причина. Ето затова моля, ако някой може да ми препоръча добър хомеопат от Варна, бих била благодарна.
  4. Синът ми е на 12 год. и преди година се установи, че има висок АСТ (антистрептолизинов титър) - 800, при норма 200. Проведохме лечение с Ретърпен (Пеницилин) и го смъкнахме до 200. НО тази есен при контролен преглед се установи, че пак го е вдигнал - първо беше 400, а за месец и половина стана отново 800. Моля ви, препоръчайте ми добър хомеопат във Варна. Вчера опитахме да влезем при д-р Михаил Костадинов, но без резултат - пред кабинета му е буквално лудница, а часовете са записани до края на януари. Важно уточнение - синът ми почти не е боледувал - два пъти през живота си е вземал антибиотици (един път на 4 год. и втори път - на 7 год., поради кашлица, най вероятно вирус). Правя това пояснение понеже ни идва като гръм от ясно небе този висок АСТ - просто никой не може да ни каже каква е причината.
×
×
  • Добави...