Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Тенар

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  1. Привет, днес си мислех за красотата на цветовете в Природата , озари ме малка поетична вълничка..... Снопче от Божествени лъчи винаги в сърцето да искри, и цветовете на дъгата, да вливат светли сили в душата ! ПОЗДРАВИ!!!
  2. Здравейте, всичко което прочетох за цветовете тук бе интересно за мен, не съм се интересувала от конкретното значение на всеки цвят, но съм наблюдавала въздействието им върху душевното ми разположение, така да се каже. От известно време имам влечение към светло синьо, чувствам се уютно, спокойно, просторно... Знае ли някой повече за кафявото? Харесвам го ,но не мога да нося дрехи в този цвят и изпитвам силна непоносимост към него когато е върху мен. БЛАГОДАРЯ !
  3. Здравейте, една кратка молитва свързана с пътя на търсещия : " Господи, аз ще разсъждавам, ще проявявам воля и ще действам, но ти винаги насочвай моите разсъждения, воля и действия в правилната посока ! " Харесва ми и се отнася до общите ни "мъдрувания" във форумите... Нека божият Мир, Любов и Светлина бъдат над всички нас !!!
×