Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Yvette

Участници
 • Общо Съдържание

  10
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  Варна
 • Интереси
  Психология, Психотерапия, Езотерика, Пътешествия
 1. На тази жена някой трябва да й покаже, че я обича. Любов е това, което ще я оздрави. За съжаление, на магазин не се продава... На тази жена й трябва надежда, защото ако такава няма - никой и с нищо не може да й помогне. Моят съвет е да й вдъхвате вяра и търпение, да не я изоставяте, търсете и й предлагайте варианти, може би ще дойде момент, в който ще се вземе в ръце, момент, в който ще срещне подходящ мъж и нещата ще се наредят.
 2. Yvette

  Житен режим 2011

  Смятам за хубава вест да споделя какво забелязвам днес, на прага на десетия ден! Струва ми се, че житният режим се отрази на семейството ми повече, отколкото на мен. Освен излизането наяве на различни болежки и страхове, по някакви причини и съпругът ми и дъщеря ми станаха много здравословни и обръщат внимание на храната си, възникват претенции за здрав живот в здраво тяло. Дошло е време, надявам се, да настъпи революция в семейното хранене! Което знаете, ще доведе неизбежно до промяна на по-висше ниво, което е радост за душата ми. Пожелавам радост в сърцата и слънце в душата на всички вас!
 3. Yvette

  Житен режим 2011

  Жито за тялото, орех за мозъка, ябълка за чувствата. Може да се лишите от последните две, но житото трябва да се изяжда. Искам не искам, нагласям се и го приемам. Днес ми е 9-ти ден. Чувствам се сякаш нещастна, непопълнена, не мога да определя. От вчера разсъждавам какви са причините, освен потискането на лакомията и кулинарните фантазии, но имам усещане за отпадналост, сънливост, вкл. проявявам нетърпение към околните, гневя се и влизам в конфликти. За мен това е удивително, но явно е черта от характера, която е потисната и иска да излезе, така си го обяснявам. Радвам се, че опознавам все повече себе си. Та така. Дишам спокойно и чакам с трепет захранването, проучих внимателно какво ми предстои, защото е много важно, убедих се.
 4. Yvette

  Житен режим 2011

  Мога да споделя, че днес смених лимеца с жито за покълване. Вчера почти не вечерях с дозата лимец, нямам апетит. Днес си ядох чинно житото, защото режимът го изисква и защото знам какво става без храна и калория. Енергия имам, дайте ми лост да повдигна Земята! За първи път правя житен режим и той се явява нещо като завършек на една голяма метаморфоза. Мога да споделя, че ми действа превъзходно от всяка гледна точка. Поради тази причина, аз не гледам на тези 10 дни като на период на мъчение и изтезаване на мене си, а като една радост от случващото се и съм изпълнена със спокойствие и щедрост. Бих желала да дам един съвет към другарите, които се усъмняват в правотата на режима си и в апетита на стомаха си през този период. Потърсете ново хоби или правете някакво занимание, с което да отвеждате мислите си отвъд гастрономията. Сложете ред у дома, винаги се намира купчина от неща, заслужаваща вашето внимание (дискове, книги, стари дрехи.. ). Научете се на нещо ново, особено ако е някакво приложно изкуство ще се отрази добре на гладната енергия, която ще приведете в красиво материално произведение. Използвайте момента да събудите потенциала си!
 5. Yvette

  Житен режим 2011

  Ето в този сайт има благоприятни съвети за упражнения на тялото и духа. Вчера ми попаднаха и предположих, че с началото на житния режим, мога да започна и редовно упражняване на тези лесни и ефикасни гимнастики.
 6. Yvette

  Житен режим 2011

  Индийците знаят защо ядат с ръце - защото така си зареждат храната. По пръстите има много енергийни центрове, които обогатяват храната при досег. Въобще комбинацията от събрани във върха си пръсти върши чудеса! Аз мога да споделя от личният си житен опит, че не съм гладна, а много спокойна, щастлива съм, че мога да дам на тялото си такава любов и откровение с подходящ режим на хранене. Съчетавам с упражнения от Учителя, а доволството, че участвам в такова хубаво колективно дело ме изпълва с безгранична радост. Също така искам да споделя, че се свързах с разпространителя на лимец, който е и производител, така че моето намерение е изпълнено и съм спокойна от мене си. УСпех на всички другари!
 7. Yvette

  Житен режим 2011

  Някой може ли да ме снабди с информация кой и къде произвежда български лимец? Въпросът ми е породен от обявена много висока цена за килограм лимец (известната спелта в биомаг-а) във Фейсбук, неяснота кой точно е производителя и легална ли е цялата тази икономика, която се развива покрай този вид режим. Не ме разбирайте погрешно, търся истина и правота. Благодаря!
 8. Чудесна тема! Нека се включа с моя любима ария от Кармен.
×